اخبار ویژه
  • پیشنهاد سردبیر
  • آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    رسول فلاح پور، دبیر تحریریه جام جم البرز
    آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    علی ارجمند عین الدین
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    مطالب مرتبط
  • لیدا فرجی، مدیر رستوران دیزی کباب آذربایجان:

    افزایش قیمت مواد اولیه و تورم، یکی از مشکلات رستوران داران است

    1402/6/6

    روزنامه جام جم البرز با لیدا فرجی، مدیر رستوران دیزی کباب آذربایجان گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می‌خوانید:  

    مشکل اصلی ما، افزایش قیمت مواد اولیه و تورم است. با توجه به این افزایش، نمی‌توانیم قیمت منو را به‌روز کرده و کیفیت را کاهش دهیم. سود ما ۲۰ درصد است و با هر افزایش قیمت، باید از درآمد خودمان برای برطرف نمودن هزینه‌های اضافی استفاده کنیم تا قیمت‌ها دچار تغییر نشوند.

    مشکل دیگر این است که حتی با ضامن و پیگیری‌های زیاد نیز همچنان وام به ما تعلق نمی‌گیرد. این وضعیت باعث شده است تا کیفیت غذای ایرانی کاهش یابد. در تبریز، غذاهای خوشمزه‌تری در دسترس هستند، به دلیل استفاده از مواد اولیه، با کیفیت بالا، حتی در مناطق ضعیف.

    برچسب ها

    لیدا فرجی

    رستوران دیزی کباب آذربایجان

    جام جم

    ارسال پیام

    نام و نام خانوادگی

    پست الکترونیک

    توضیحات

    جام جم البرز

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "