1402/6/6
روزنامه جام جم البرز با لیدا فرجی، مدیر
رستوران دیزی کباب آذربایجان گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل میخوانید:
مشکل اصلی ما، افزایش قیمت مواد اولیه و تورم
است. با توجه به این افزایش، نمیتوانیم قیمت منو را بهروز کرده و کیفیت را کاهش
دهیم. سود ما ۲۰ درصد است و با هر افزایش قیمت، باید از درآمد خودمان برای برطرف نمودن
هزینههای اضافی استفاده کنیم تا قیمتها دچار تغییر نشوند.
مشکل دیگر این است که حتی با ضامن و پیگیریهای
زیاد نیز همچنان وام به ما تعلق نمیگیرد. این وضعیت باعث شده است تا کیفیت غذای
ایرانی کاهش یابد. در تبریز، غذاهای خوشمزهتری در دسترس هستند، به دلیل استفاده
از مواد اولیه، با کیفیت بالا، حتی در مناطق ضعیف.