1402/6/6
روزنامه جام جم البرز با مریم خمسه، مدیر،موسس
و مربی آموزشگاه صنایع غذایی ماریا گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل
میخوانید:
موضوع هزینهها و چالشهای تورم برای همه مشکل
ساز شده است و ما نیز شرایطی نداریم که قیمتها را بتوانیم تعدیل کنیم. باید از
متریال خوب استفاده شود و کارآموزان ابزارهایی تهیه کنند که حرفهای باشد، اما تا
حدودی باید مصرف گرایی کنار گذاشته شود.
شهر کرج در تمام شاخههای قنادی، قنادان هنرمند
و پتانسیل بالایی دارد. با این حال، بین بخش آموزشگاهی و اتحادیه قنادان ارتباط
خوبی وجود ندارد و این ارتباط میتواند بهبود پیدا کند. بخش آکادمیک و علمی با بخش
کارگاهی فاصله زیادی دارد.
اگر تعاملی پیش بیاید و افرادی که استاد
شاگردی یاد گرفتهاند، علم هم یاد بگیرند، میتوانند به صورت کاملاً حرفهای و
اصولی کار کنند. رسانه میتواند صدایی برای افرادی که در این حرفه فعالیت میکنند،
باشد.