اخبار ویژه
  • پیشنهاد سردبیر
  • آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    رسول فلاح پور، دبیر تحریریه جام جم البرز
    آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    علی ارجمند عین الدین
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    مطالب مرتبط
  • مریم خمسه، مدیر، موسس و مربی آموزشگاه صنایع غذایی ماریا:

    کارآموزان صنایع غذایی باید ابزارهای حرفه‌ای استفاده کنند

    1402/6/6

    روزنامه جام جم البرز با مریم خمسه، مدیر،موسس و مربی آموزشگاه صنایع غذایی ماریا گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می‌خوانید: 

    موضوع هزینه‌ها و چالش‌های تورم برای همه مشکل ساز شده است و ما نیز شرایطی نداریم که قیمت‌ها را بتوانیم تعدیل کنیم. باید از متریال خوب استفاده شود و کارآموزان ابزارهایی تهیه کنند که حرفه‌ای باشد، اما تا حدودی باید مصرف گرایی کنار گذاشته شود.

    شهر کرج در تمام شاخه‌های قنادی، قنادان هنرمند و پتانسیل بالایی دارد. با این حال، بین بخش آموزشگاهی و اتحادیه قنادان ارتباط خوبی وجود ندارد و این ارتباط می‌تواند بهبود پیدا کند. بخش آکادمیک و علمی با بخش کارگاهی فاصله زیادی دارد.

    اگر تعاملی پیش بیاید و افرادی که استاد شاگردی یاد گرفته‌اند، علم هم یاد بگیرند، می‌توانند به صورت کاملاً حرفه‌ای و اصولی کار کنند. رسانه می‌تواند صدایی برای افرادی که در این حرفه فعالیت می‌کنند، باشد.

    برچسب ها

    مریم خمسه

    آموزشگاه صنایع غذایی ماریا

    جام جم

    ارسال پیام

    نام و نام خانوادگی

    پست الکترونیک

    توضیحات

    جام جم البرز

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "