روزنامه جام جم البرز با نازنین کروریان، مدیر مجتمع صنایع غذایی و هتل داری سرای سبز گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
1402/6/13
بزرگترین مشکل ما این است که سوالات موجود در سایت اداره بسیار قدیمی هستند و برای کارآموزان مشکل ایجاد می کنند. بهترین راه برای حل این مشکل، تعویض سوالات قدیمی با سوالات جدید و به روز است که از کتابهای فنی و حرفه ای خودمان الهام گرفته شده اند. بنابراین آزمونهای فنی و حرفه ای باید به روزرسانی شود.
سوالاتی که مورد تایید قرار می گیرند، اما به روز نیستند. علاوه بر این، خانم ها بیشتر علاقه مند به رشته های ما می باشند، در حالی که آقایان به رشته آشپزی و کافیشاپ نیز علاقه مند هستند و به ما رجوع می کنند.
آشپزان اخیراً باید براساس قوانین جدید، در کنار مهارت هایشان، دیپلم نیز داشته باشند. به همین دلیل، افرادی که می خواهند در کافیشاپ ها کار کنند، به دنبال دریافت دیپلم هستند تا مدرکی را کسب کنند که به روزترین مطالب را در بر داشته باشد.