روزنامه جام جم البرز با هنگامه همتی،مدیر آموزشگاه صنایع غذایی کلبه هنگامه گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
1402/6/13
یکی از مشکلات ما در حوزه آموزشگاه ها این است که تناسب قیمت ها در این صنعت تضمین نشده است و ما هیچ منبعی نداریم که به عنوان مرجع قیمت های شهریه عمل کند. آموزشگاه ما تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای است. یکی دیگر از مشکلات ما درباره کتاب های آموزشی است که سوالات و پاسخ ها در آن ها بسیار نادرست است و استانداردها بسیار قدیمی و آپدیت نشده است. باید استانداردهای جدید و آموزش غذاهای جدیدی را معرفی کنیم. پیشنهاد ما این است که با مربیان آموزشی مشورت کنیم. در حال حاضر، افراد به دلیل شلوغی کاری، تمایل دارند روش های سریع و ساده ای را برای یادگیری غذاها به دست آورند. رسانه ها نقش مثبتی در این زمینه دارند، به شرطی که همکاری لازم را داشته باشیم. در گذشته، افراد به مدارس هدایت می شدند و به شاخه های نظری تمرکز می کردند، و در نتیجه بعد از فارغ التحصیلی، شغل مناسب نداشتند و جامعه ما پر از خانم هایی بود که تحصیلات عالی داشتند اما در آشپزی ماهر نبودند.