اخبار ویژه
  • پیشنهاد سردبیر
  • آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    رسول فلاح پور، دبیر تحریریه جام جم البرز
    آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    علی ارجمند عین الدین
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    مطالب مرتبط
  • در گفتگوی اختصاصی با مهندس آرمان عزیزیان، مدیرعامل خوش فکر و کارآفرین معرفی شد:

    خدمات شرکت آتش پاد سازه ایرانیان با شاخص بین المللی

    مهندس آرمان عزیزیان، فارغ التحصیل رشته مهندسی شیمی، گرایش صنایع پتروشیمی است. وی در سال 1393 شرکت آتش پاد سازه ایرانیان را با شرکاء خود به ثبت رساند. ایشان به عنوان مدیرعامل وعضو هیئت مدیره به همراه آقای امیر سهیل جنیدی بعنوان رئیس هیئت مدیره ، این مجموعه را با به کارگیری 50 تا 150 نفر در هر پروژه به عنوان یک مجموعه کارآفرین معرفی و به ایده های خود جامه عمل پوشانده تا بتواند ارتزاقی در فضای اشتغال آفرینی داشته باشد. انجام پروژه های بزرگ ملی از جمله پروژه های صنعتی همانند پالایشگاه های بید بلند 2 خلیج فارس، پارسیان سپهر عسلویه ، پارسیان سپهر مهر ، فازهای گازی 1، 12 ، 17 و 18 ، 19 ، 20 و 21 پارس جنوبی ، پتروشیمی های آبادان، تبریز، خراسان ، پترو کیمیا ابن سینا ، پلی نار، بندر امام خمینی (ره) و همچنین سکوهای گازی پارس جنوبی و بیشمار پروژه های صنعتی دیگر و همچنین پروژه های ساختمانی همانند مجتمع تجاری تفریحی اکومال کرج ، ساختمان تجاری رویال فتح ، ساختمان تجاری ستاری جردن ، سوله های مرکزی انبار پتروشیمی ها و ... از افتخارات این شرکت محسوب می شود. همچنین این مجموعه در سال های اخیر با داشتن بخشی از سهام شرکت دانش بنیان گروه مهندسی و بازرگانی صنایع نفت و آب پارسیان (نفتاب) با تولید محصولات مقاوم در برابر حریق که قابل رقابت با همتایان خارجی می باشد ، در عرصه محافظت سازه ها در برابر حریق در حال خدمت رسانی به صنایع نفت ، گاز و پتروشیمی و صنایع ساختمانی ست. با این دیدگاه روزنامه جام جم البرز با این مدیر جوان و فن سالار گفتگویی را انجام داده است که در ادامه از نگاه پرمهرتان می گذرد:

    1402/8/10

    لطفاً جهت آشنایی بیشتر مخاطبین، بفرمایید فرآیند حضور و تلاش جنابعالی در صنعت پوششهای ضد حریق درچه بازه زمانی آغاز شد و چگونه به تأسیس یکی از شرکتهای موفق دراین گستره منتهی گردید؟

    بنده بعد از اتمام خدمت سربازی، از سال ۱۳۸۹ در صنایع نفت و گاز عسلویه استخدام شدم. در آنجا با سیستم‌های نفت و گاز آشنایی پیدا کردم. با اینکه تنها مدت چهار سال در این زمینه درس خوانده بودم، اما عملکرد متفاوتی در کار داشتم. در ابتدای فعالیت، در زمینه پایپینگ در پتروشیمی کاویان مشغول بودم. بعد از آن، به ‌مدت سه سال در شرکت دیگری به مدیریت آقای دکترمنشوری استخدام و مشغول کسب تجربه در زمینه پوشش ضد حریق شدم. پس از یادگیری کار و با حمایت آقای دکتر منشوری که اکنون ایشان جزو بهترین دوست وهمکار بنده هستند و با توجه به محدود بودن تعداد این نوع شرکت‌ها در آن زمان، شرکت خود را با نام آتش پاد سازه ایرانیان در سال ۱۳۹۳ با کمک همکاران و شرکا خود تأسیس کردم. فعالیت ما در حوزه پدافند غیر عامل در برابر حریقPassive Fire Protecti(PFP)و در زمینه پوشش ضد حریق (Fire Proofing)می باشد. در آن زمان با شرکا نمایندگی چند برند معتبر خارجی را گرفتیم. علی‌رغم اینکه تحریم بودیم، با استفاده از ظرفیت‌های خود، توانستیم این محصولات را وارد ایران کنیم. در صنایع نفت و گاز مخصوصاً در فازهای گازی پارس جنوبی، فازهای 1 ،۱۷ و ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ مشغول به فعالیت شدیم و شرکتمان توسعه پیدا کرد. همچنین توانستیم شرکت را از تک بعد بودن در زمینه پوشش ضد حریق به شرکت EPCدر زمینه سیستم های کوتینگ یعنی طراحی ، تامین و اجرا رنگ ، عایق ، پوشش‌های ضد حریق و نسوزکاری ارتقاء و گسترش دهیم. اکنون حدود ده سال است که در این زمینه کار می‌کنیم و جزو پیشروان این صنعت هستیم. بعد از تشدید تحریم‌ها، در مجموعه دیگرمان به اسم گروه مهندسی و بازرگانی صنایع نفت و آب پارسیان (نفتاب) با مدیریت آقای مهندس نادر واثقی که از تحصیل کردگان کشورانگلستان می باشند و از ایشان می توان بعنوان اولین وارد کننده صنعت پوشش های ضد حریق در حدود 30 سال قبل به ایران نام برد، موفق به تولید محصولی در زمینه پوشش ضد حریق شدیم که در گذشته از خارج وارد می‌کردیم. شدت گرفتن تحریم‌ها از سال ۹۵، موجب رشد ما شد؛ چرا که استفاده از محدودیت‌ها در مسیر درست باعث پیشرفت می‌شود. شکر خدا توانستیم محصولی تولید کنیم که در حال حاضر از لحاظ کیفیت با همان برند خارجی معروف که سال‌ها نماینده‌ آن بودیم، رقابت نماییم. درحال‌حاضر، چند محصول مشابه همان محصولات خارجی را در ایران تولید می‌کنیم و تأییدیه‌های مورد نیاز صنایع مختلف را اخذ کردیم. علاوه ‌بر اینکه از سازمان تحقیقات راه مسکن و شهرسازی و همچنین موسسه تحقیقاتی رنگ امیرکبیر(مترا) تأییدیه داریم، محصول را به خارج از کشور نیز فرستادیم و تست و تأییدیه آن را نیز گرفته ایم.

    جهت آشنایی و اهمیت پوشش های مقاوم در برابر حریق می توان به حادثه ناگوار پلاسکو که منجر به شهادت تعدادی از آتش‌نشانان عزیز شد اشاره کرد، چرا که اگر پوشش ضد حریق برروی استراکچر فلزی آن ساختمان نصب می بود احتمال دوام سازه فلزی برای مدت زمان بیشتر و خروج افراد از ساختمان بیشتر می شد اما خب در زمان ساخت ساختمان پلاسکو این محصول در دنیا ناشناخته بود.

    با توجه به تولیدات با کیفیتی که تاکنون در این عرصه مهم و حیاتی داشته اید، شاخص ترین ویژگی مجموعه خود را چه می دانید؟

    یکی از شاخصه‌های ما بکارگیری و بهره گیری از پرسنل جوان با دانش و پر تلاش با روحیه تعاملی بالا وهمچنین تحقیق و توسعه(R&D)ست که با بررسی جوانب مختلف کارهمواره آماده ارائه خدمات مشاوره ، طراحی ، تامین و اجرا درزمینه پوشش های صنعتی و ساختمانی هستیم؛ به‌علت تعهدات کاری، همواره با بهترین کیفیت و دقت، تا پایان پروژه حضور داریم و در کنار آن آموزش‌های لازم را نیز جهت بالابردن و ارتقاء سطح دانش و معلومات در زمینه پوشش ها ارائه می‌کنیم. در کنار موارد اشاره شده خدمات پس از فروش نیز داریم .

    به دامنه تنوع و گستردگی تولیدات خود نیز اشاره کرده و بفرمایید چه نوع محصولاتی را تولید می‌کنید؟

    پوشش‌های ضدحریق دارای دو دسته هستند چرا که خود حریق دو نوع است: حریق‌های هیدروکربنی که مخصوص صنایع نفت ، گاز و تونل هاست و در پنج دقیقه اول دما به ۱۲۰۰ درجه سانتی گراد می‌رسد و می‌تواند تا ۲۰۰۰ درجه سانتی گراد هم بالا برود و دسته دیگر، آتش‌سوزی‌های سلولُزی هستند که مربوط می‌شود به سوختن چوب، پرده، پارچه و چیزهایی که در خانه و ساختمان وجود دارد. در این نوع آتش‌سوزی طی یک ساعت، دما نهایتا به ۸۰۰ تا 900 درجه سانتی گراد می‌رسد تا زمانی که آتش کنترل و مهار شود. همانطور که میدانیم فلز در دمای ۵۲۷ درجه تغییر شکل داده و استقامت خود را از دست می‌دهد. درنتیجه، در ساختمان‌های با اسکلت فلزی در صورت عدم مهار آتش سوزی باید شاهد فرو ریختن ساختمان با توجه به وزن باری که روی آن است باشیم (مشابه حادثه ساختمان پلاسکو). این موضوع در مبحث سوم مقررات ملی ساختمان برای آتش‌سوزی‌ها و همچنین استانداردهای صنایع نفت و گاز HSE-322-01نیز ذکر شده است. بر این اساس، ما دو نوع محصول تولید کردیم:

    محصولات مقاوم در برابر حریق هیدروکربنی و محصولات مقاوم در برابر حریق سلولزی که شامل پوشش های ضد حریق پایه سیمانی که در حال تولید هستند و در کنار این مواد پوشش های ضد حریق پایه گچی و رنگ ضد حریق و بردهای ضد حریق نیز در دست تحقیق و آزمایش داریم که در آینده نزدیک به مرحله تست خواهند رسید.

    درحال‌حاضر، مواد ضد حریق پایه سیمانی برای صنایع ساختمانی با نام نفکو ام دی(Nafco MD)وصنایع نفت و گاز با نام نفکو اچ دی(Nafco HD)تولید می‌کنیم و در این زمینه جزو شرکتهای دانش‌بنیان هستیم. همچنین محصول تولیدیمان در زمینه نفت و گاز با نام نفکو اچ دی(Nafco HD)، در دسته High Techقرار می‌‌گیرد. ما با تولید محصولات درصنعت ضد حریق توانسته‌ایم در جلوگیری از خروج ارز مؤثر باشیم و سالیانه بالغ بر 15 تا 20 میلیون دلار از خروج ارز جلوگیری نماییم. ما از طریق دو شرکت آتش پاد سازه ایرانیان و گروه مهندسی و بازرگانی صنایع نفت و آب پارسیان (نفتاب) ، بازار بزرگی را در این صنعت در اختیار داریم.

    تولیدکنندگان خلاق و موفق در سطح ملی به اقتصاد کشور کمک می‌کنند؛ با توصیفاتی که از روند پیشرفت و توسعه فعالیتهای خود در عرصه تولید داشتید، رمز موفقیت خود را در مداقه و تمرکز بر چه موضوعاتی می دانید؟

    در سال‌هایی که درس می‌خواندم، وضع مالی متوسطی داشتم وهیچ وقت از گذشته خود فرار نمی‌کنم و برای دوستان خود بازگو می‌کنم. بعد از پایان تحصیل سریعاً برای خدمت اقدام کردم. من متولد دهه ۶۰ هستم و تعداد متولدین این دهه بسیار است. درنتیجه، بازار کاری که باید برای ما ایجاد می‌شد، نسبت‌ به سنین دیگر بسیار محدودتر بود. هرچه سریع‌ترجذب بازار کار می‌شدیم به نفع ما بود. بنده به ادامه تحصیل علاقه‌مند بودم؛ اما تصمیم گرفتم اول، خدمت را به پایان برسانم و بعد وارد بازار کار شوم. بعد از ورود به کار سختی‌های فراوانی را تحمل کردم؛ مثلا در عسلویه حقوق ما شش ماه پرداخت نشد و در نهایت بیرون آمدم؛ اما چون باید تجربه کاری پیدا می‌کردم، یک سال در آنجا ماندم. بعد از خارج شدن از بازار کار عسلویه بدلیل پرداخت نشدن مطالبات یک ماشین خریدم و با آن مسافرکشی می‌کردم. در آن زمان اسنپ و تپسی وجود نداشت و با چالش‌های بسیاری روبه‌رو بودم. تلاش می‌کردم که از نظر مالی مستقل باشم. این موضوع موجب شد که سختی را احساس کنم و نیاز داشته باشم کار جدیدی را آغاز کنم. هر روز به همه جا رزومه ارسال می‌کردم. بعد از چندین ماه، کار پیدا کردم. من سختی کار در عسلویه را دیده بودم. در گذشته وضعیت آن با امروز بسیار متفاوت بود هر چند امروزه نیز تاخیر در پرداخت حقوق وجود دارد اما از مشکلات متعدد شامل نبود آنتن موبایل ، قطعی برق بدلیل رطوبت بالا و ... گرفته تا عدم پرداخت حقوق که موجب میشد حتی در آن زمان نتوانیم هزینه بلیت پرواز را پرداخت نماییم. این شرایط سخت را تحمل کردم. دوستان وآشنایانی داشتم که برای کارمعرفی کردم و به عسلویه آمدند؛ اما نتوانستند این شرایط را تحمل کنند.

    اهتمام و تلاش و تحمل سختی کار موجب شد در سال ۹۳ شرکت خود را به ثبت برسانم و موفق‌تر باشم؛ اما همچنان بسیارجای تلاش وجود دارد تا پیشرفت کنیم و به موفقیت بیشتر برسیم.

    با وجود اینکه از نسل جوان جامعه هستید از تجربیات فراوانی در حوزه تولید برخوردارید؛ چه توصیه و یا پیشنهادی برای این نسل و مخاطبان ما دارید؟

    صحبت من با عزیزانی که مصاحبه را می‌خوانند، این است که بنده هم در وضعیتی که شما درحال‌حاضر هستید بودم. . من هم می‌توانستم در خانه بنشینم و هزینه‌هایم را پدرم بدهد؛ اما این کار را نکردم و سختی بسیاری را تحمل کردم و در واقعیت دیدم که بعد از هر سختی آسانی است. درحال‌حاضر، ۱۸۰ درجه با چیزی که ده سال پیش بودم متفاوت هستم. در گذشته وضعیت مالی خوبی نداشتم؛ اما اکنون، خدا را شکر، در حدی هستم که بتوانم هزینه‌های خود را بپردازم و زندگی را اداره کنم. کارآفرین هم هستم و بیشتر از ۱۵۰ نفر نیرو در هر پروژه داریم که اگر با خانواده‌های آنها حساب کنید، می‌توان گفت که حدود هزار نفر درآمدشان از طریق این کار است.

    در پایان این مصاحبه، مطالبات و خواسته های خود را از طریق تریبون ما با مسئولین کشور مطرح کنید.

    مسئولین در زمینه کاری ما لازم است از تولیدکنندگان حمایت کنید؛ چون امروزه، نبود برخی چیزها به‌ دلیل بالا رفتن قیمت‌ مواد اولیه، تولید را در کشور ما بسیار دشوار کرده است. در یک دوره زمانی تحریم شدیدی اتفاق افتاد. مواد اولیه در ایران یافت نمی‌شد و از جای دیگر تأمین می‌شد که کیفیت مناسبی نداشت و کیفیت محصول نهایی را کاهش می‌داد. به هرسازمانی برای حمایت مراجعه می کردیم، مساعدتی صورت نمی گرفت؛ اما از زمانی که موضوع دانش ‌بنیان مطرح شد، در این زمینه کمکهای بسیار ارزشمندی دریافت کردیم. اگر واقعا تولیدکنندگان را حمایت کنند، هم از نظر اقتصادی، بی‌نیاز می‌شویم و هم از خروج ارز جلوگیری می‌شود و هم نیروهای کاری که اکنون در بازار زیاد هستند، می‌توانند جذب کارخانه‌ها شوند. اگر کارخانه‌ها فروش خوبی داشته باشند و حمایت شوند، می‌توانند در اقتصاد کشور بسیار مؤثر باشند و همان نیروها می‌توانند حقوق بالاتری از حد مشخص‌شده توسط وزارت کار، دریافت کنند. شرکت‌های ایرانی با توجه به دانش پرسنلی که دارند، اگر تحریم ها کمتر شود و همچنین حمایت شوند قطعاً در دنیا حرفهای بسیاری برای گفتن دارند. این حمایت ها باید هم به ‌صورت ارائه تسهیلات بانکی کم بهره ، حمایت در ادارات دارایی و تامین اجتماعی و هم در جهت در اختیارقراردادن تسهیلات لازم و کم بهره در جهت انجام تست و آزمایش بر روی محصولات جهت اخذ گواهینامه های لازم باشد.

    در انتها لازم میدانم این جمله را بگویم که هیچ مجموعه و شرکتی موفق نخواهد شد مگر با کمک ، همدلی ، همفکری و همکاری تک تک افراد و پرسنل زحمتکش آن مجموعه و از تمام عزیزان ، همکاران و خانواده که در این مدت مرا حمایت و پشتیبانی نمودند تشکر و قدردانی می کنم.

    آدرس: تهران-یادگارامام شمال بعدازفرحزاد خیابان ایثارگران شمالی-کوچه البرزدوم- پلاک۱ –

    طبقه دوم

    شماره های تماس:

    ۰۲۱۲۲۱۱۸۳۹۱

    ۰۲۱۲۲۳۶۰۷۹۱

    وب سایت:http://www.apsi.ir

    اینستاگرام:
    atash.pad.sazeh.iranian

     

     

    برچسب ها

    مهندس آرمان عزیزیان

    شرکت اتش پاد سازه ایرانیان

    جام جم البرز

    ارسال پیام

    نام و نام خانوادگی

    پست الکترونیک

    توضیحات

    جام جم البرز

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "