مدیر گروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: فعالیت دستفروشان مواد غذایی غیر مجاز است و هیچگونه تأییدیه بهداشتی ندارند.
1402/8/15
به گزارش جام جم البرز؛ زهرا داداشی ضمن بیان این مطلب افزود: مواد غذایی
مورد عرضه توسط دستفروشان از قبیل انواع نوشیدنی ها، لبو، دل و جگر، انواع ساندویچها
به دلیل عدم رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، عدم رعایت دمای مناسب نگهداری و
حمل و نقل نامناسب، میتواند منشاء ابتلا به انواع بیماریهای منتقله از آب و غذا باشد.
وی ادامه داد: دستفروشان مواد غذایی فاقد کارت بهداشت هستند و دورههای
آموزش بهداشت را طی نکرده اند بنابراین صلاحیت اشتغال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی
را ندارند.
داداشی تاکید کرد: تجهیزات حمل و نقل، تولید و پذیرایی مورد استفاده توسط
دستفروشان مواد غذایی اغلب غیر استاندارد است و به دلیل استفاده مشتریان و قرار گرفتن
در فضای آزاد و دسترسی حیوانات و حشرات، آلوده شده و با توجه به عدم اتصال به شبکه
آبرسانی و نبود آبگرم و تجهیزات شستشو و ضدعفونی، امکان رفع آلودگی وجود ندارد.
مدیر گروه سلامت دانشگاه علوم پزشکی البرز تصریح کرد: مواد غذایی اولیه
مورد استفاده توسط دستفروشان اغلب غیر مجاز و فاقد مشخصات بهداشتی لازم بوده و عمدتاً
از منابع نامطمئن تهیه شده اند و دارای آلودگیهای میکروبی و شیمیایی فراوان است.