1402/8/16
افتخاراین راداشتیم
تا با جناب علی افشارکاظمی مدیروموسس مجموعه رستورانهای برند حاج افشارگفتوگویویژهای
داشته باشیم؛توجه شما رابه مصاحبه اختصاصی جلب میکنیم:
خودتان را برای مخاطبین ما معرفی کنید.
اینجانب علی افشارکاظمی
مدیر و موسس مجموعه رستورانهای برند حاج افشاردر کرج هستم.بنده با 45سال سن،مربی آسیایی
وقهرمان سنگین وزن پرورش اندام کشور،فرزند مرحوم حاج اصغرافشارکاظمی رییس اسبق اتحادیه
چایخانه داران استان البرز که(به برکت نام پدر،برند کبابی حاج افشاربنام واعتبارایشان
ثبت گردید).
ازتجربه کاری خود برای مخاطبان ما بفرمایید.
بواسطه ی شغل وسمت
پدرم تقریبا20سال تجربه در رسته ی چایخانه و رستوران داری داشته و قریب به ۵سال مدیریت مجموعه حاج افشار با ۵۰ پرسنل ، با افتخار بر عهده دارم که بصورت
اختصاصی در تهیه کباب کوبیده و جوجه کباب و البته از ابتدای سال جاری جگرکی هم به مجموعه
ی ما اضافه شده است فعالیت دارد.
شعارما:صداقت،کیفیت،بهداشت
بوده که همچنان برآن پایبندبوده وهستیم.
از خدمات مجموعه خوبتون توضیحی دهید.
ازویژگیهای کبابی
حاج افشاربهرهگیری ازپرسنل زبده وماهر،استفاده از گوشت تازه،چرخ کردن گوشت،مخلوط کردن
با دستگاه همزن برقی،به سیخ کشیدن کباب درحضور مشتری،طبخ کباب با ذغال که خالی از لطف
نبوده،نان تافتون داغ،درکناردورچین،گوجه،ریحان تازه،نارنج(که توسط پرسنل خانم ضدعفونی
شده)میباشد.
بدلیل حجم بالای سفارشات خصوصا درایام آخرهفته وتعطیلات( وبا توجه به دارا بودن 2منقل۳متری که خود درایران کم نظیراست)زمانی حدود۲۰تا۳۰دقیقه لازم است که تقریبا این زمان انتظاربرای مشتریان جا افتاده،(چای دارچین زغالی رایگان بخشی از اطالهی تاخیرراجبران میکند)که با استقبال مشتریان روبرو شد،با توجه به موقعیت مکانی، و شلوغی مجموعه خوشبختانه شاهد بیشترین نظارت ازسوی ادارات محترمی چون اداره بهداشت،اداره نظارت براماکن عمومی، اداره تعزیرات حکومتی،گشت بازرسی سازمان صمت هستیم که همیشه راهنما ومشوق ما برای ارایه ی خدمات بهترهستند،برند حاج افشار ماه گذشته درهمایش خوراک وغذا که به همت سازمان گردشگری و صنایع وابسته برگزار شد مورد تقدیر و مفتخر به دریافت لوح تقدیرازهمایش گردید.طبق ضوابط خاص وبازرسیهای مربوطه نایل به اخذ گواهینامههایی شدیم که باعث مباهات وافتخاربرند حاج افشارشد،به شرح ذیل میباشد:
ISO9001
سیستم مدیریت کیفیت
ISO/TS10004
مدیریت کیفیت تجهیزات
ISO22000
سیستم مدیریت بهداشت
موادغذایی
جناب افشاردرخصوص واگذاری شعب و فروش تابلو برای مخاطبان توضیحی داشته باشید.
درخصوص واگذاری شعب
و فروش تابلو،عزیزانی که قصد همکاری و خرید تابلو ازبرند حاج افشاررا دارند میتوانند
با وکیل بنده مشاوره ورایزنی نمایند،چهارچوب واگذاری و شرایط آن مکتوب درچند صفحه
آمادهی ارائه میباشد.
اولین
شعبه ی کبابی حاج افشار:
به نام باغ کبابی
حاج افشار،ابتدای جادهی چالوس،دردست اقدام است،بزودی افتتاح میشود(که متعاقبا اعلام
خواهد شد)
کلام آخر
درآخرخود را وامدارمشتریان
وامانتدارسلامت وی و خانواده های ایشان میدانیم.شغل ما همچون سایرحرفهها با مشکلات
وچالشهای متعددی همچون تورم قیمت مواد اولیه، وبه تبع آن افزایش نرخ غذاها،پایین بودن
قدرت خرید اکثریت مشتریان،حفظ کیفیت غذاها متناسب با نرخ مصوب، با توجه به افزایش قیمت
گوشت و مخلفات….واز سمت دیگرهزینه های سربارهمچون مالیات بردرآمد که منصفانه نبوده
، حداقل برای واحدهایی همانند ما که سهم زیادی دراشتغالزایی درجامعه دارند باید معاف
ازپرداخت مالیات و یا شامل تخفیفات ویژه شوند.
راههای ارتباطی با مجموعه حاج افشار:
شمارههای تماس:09191690358
و 32227773 و 32228884
آدرس:کرج میدان آزادگان،خیابان
برغان،روبه روی بانک ملی،کبابی حاج افشار