1402/8/20
افتخار این را داشتیم
تا با سرکار خانم خوشبخت ، مدیریت کترینگ بابا حاجی در استان البرز گفت و گوی ویژه
ای داشته باشیم ؛ توجه شما را به مصاحبه اختصاصی با ایشان جلب میکنیم :
خودتان را معرفی کنید؟
به نام خدا من فروزان
خوشبخت هستم مدیریت کترینگ بابا حاجی که از سال ۹۸ به صورت بیرون بر فعالیت
داریم.
قبل از آن هم به
مدت ۲۰ سال غذای هیئتها را
تامین میکردیم و چون به این کار علاقه داشتم تصمیم گرفتم این مطبخ را راه اندازی
کنم.
به نظر شما که در این کار
تجربه دارید از کجا متوجه شویم غذا با کیفیت است یا خیر ؟
وقتی که درب ظرف را باز
میکنید اولین نکته بوی غذا است و دومین نکته باید نظر مشتریان را بخوانید تا
متوجه کیفیت غذا شوید.
مسائل و مشکلاتی که در حوزه
کازی شما وجود دارد و باید بیان شود چیست ؟
تمام قراردادهای
ما ۴۵ روزه هستند و کسی کمتر
از یک ماه با ما قرارداد نمیبندد و در این ۴۵ روز قیمت تمام مواد
چندین دفعه تغییر پیدا میکند و این موضوع خیلی به ضرر ما است.
راهکار شما برای این مشکل
چیست ؟
پیشنهاد من این است که
حداقل قیمتها در آن ۴۵ روز ثابت بماند یا سالی
یک بار تغییر کند ، حتی اگر با قیمت دولتی هم بخواهیم مواد را تهیه کنیم باز هم
هزینهاش بسیار بالا است و ما حقیقتاً جرئتی برای بستن قراردادهای طولانی مدت
نداریم.
نقش رسانه را چطور میبینید؟
بسیار نقش تاثیرگذاری
دارد
حرف پایانی:
این موضوع نه برای ما
بلکه برای تمام مجموعه همکاران صدق میکند ، قیمت که بالا و پایین میشود تاثیر
زیادی در کار ما دارد خدا را شکر من در این کار همسرم را به عنوان همراه کنار خود
دارم اما خیلی از زنان وجود دارند که این همراه و همکار را در کنار خود ندارند.