1402/8/22
افتخار این را داشتیم
تا با جناب اقای فریبرز آدینه ،مدیریت مجموعه رستوران شمس آدینه گفت و گوی ویژه
ای داشته باشیم ؛ توجه شما به مصاحبه اختصاصی جلب میکنیم :
خودتان را برای مخاطبین ما
معرفی نمایید.
بنده فریبرز آدینه ،مدیریت رستوران شمس آدینه هستم .
این رستوران ۲۸ سال است سابقه کار دارد
و من حدود ۱۳ سال است که به کرج آمده
و مدیریت آن را به عهده دارم.
مسائل و مشکلات شما در سطح
عمده و در حوزه کاریتان چه چیزهایی هست؟
متاسفانه با شهرداری به
مشکلاتی برخوردهایم ، مثلاً ما سال گذشته فقط ۱۲۰ میلیون تومان بابت
پسماند پرداخت کردهایم
در صورتی که زبالههای
ما را ضایعاتی جمع میکند و بقیه آن را کسانی که حیوان دارند میبرند و ما عملا
هیچ زبالهای را بیرون نمیگذاریم در صورتی که خود شهرداری هیچ اهمیتی به تمیزی
پیادهروها نمیدهد و میگوید این وظیفه ما نیست.
پیشنهاد شما دراین باره
چیست ؟
نظر من این است که
سازمان بهداشت به جای بررسی وسایل و بهداشت واحد ها کیفیت مواد غذایی که استفاده
میشوند را بررسی کند ، خیلی از واحدها هستند که کارت بهداشت دارند و هیچ کنترلی
روی مواد مصرفی آنها نمیشود.
نقش رسانه را برای رفع
این مشکلات چطور میبینید ؟ خیلی از واحدها هستند که بدون هیچ کنترلی فعالیت میکنند
و این قضیه باید اطلاع رسانی شود و این کار به وسیله رسانهها انجام میشود .
حرف پایانی درخواست
حمایت از شهرداری دارم خواهشمندم به تمیزی پیادهروها و جوبها اهمیت بیشتری
بدهید.