اخبار ویژه
  • پیشنهاد سردبیر
  • آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    رسول فلاح پور، دبیر تحریریه جام جم البرز
    آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    علی ارجمند عین الدین
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    مطالب مرتبط

  • روی کیفیت و بهداشت باید بیشتر تمرکز شود

    1402/8/23

    افتخار این را داشتیم تا با سرکار خانم بیات مدیریت مجموعه رستوران سورنا گفت و گوی ویژه ای داشته باشیم ؛ توجه شما را به مصاحبه اختصاصی جلب میکنیم :

    خودتان را برای مخاطبان ما معرفی بفرمایید.

    زهرا بیات هستم مدیر رستوران سورنا در چهارباغ این رستوران قبلاً با نام بابا یدی فعالیت داشت و ما آنرا بازسازی کرده و با نام سورنا به فعالیت ادامه می‌دهیم.

    ویژگی خاص مجموعه شما چه چیزی است؟

    تمام لوازم ما وی آی پی است از گوشت و مرغ بسته‌بندی وی آی پی تا کارکنان کاملاً حرفه‌ای با نامه بهداشت تماما حرفه ای هست.

    مسائل و مشکلاتی که در حوزه کاری شما وجود دارد چه چیزهایی هستند؟

    متاسفانه من دیده ام که کسانی که مجوز ندارند و به صورت زیرزمینی فعال هستند از سنگدان مرغ در غذاها استفاده می‌کنند،که برای سلامتی به شدت مضر است و به نظر من این کاملاً کلاهبرداری است.

    نقش رسانه را چطور می‌بینید؟

    مشکل مردم ما این است که فکر می‌کنند اگر غذا را با قیمت پایین تهیه کنند برد کردند در صورتی که اشتباه می‌کنند؛ کمی فکر کنید که آن غذا با قیمت پایین از چه چیزی درست شده است.

    برچسب ها

    زهرا بیات

    رستوران سورنا

    ارسال پیام

    نام و نام خانوادگی

    پست الکترونیک

    توضیحات

    جام جم البرز

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "