اخبار ویژه
  • پیشنهاد سردبیر
  • آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    رسول فلاح پور، دبیر تحریریه جام جم البرز
    آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    علی ارجمند عین الدین
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    مطالب مرتبط
  • واقعیت دارد یا خیر، نظر دکتر نسرین مویدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد را جویا شده‌ایم. از قدیم با هدف افزایش عمر نگهداری و جلوگیری از آفت‌زدگی و هجوم شپشک‌ها روی اغلب برنج‌های هندی و پاکستانی به روش سنتی یا صنعتی، فرآیند حرارتی پارابویل یا نیم‌پخت شدن در سه مرحله انجام می‌شود در برخی کشورهای خارجی مثل هندوستان، پاکستان، سریلانکا و... که تولید برنج زیاد است، ابتدا دانه‌های برنج را قبل از پوست‌گیری می‌جوشانند و سپس پوسته خارجی(شلتوک) و سبوس را از دانه جدا می‌کنند که به محصول به‌دست آمده برنج فرآوری شده یا پارابویل به معنای پیش‌پخت یا نیم‌جوش شده گفته می‌شود.

    برنج هندی و پاکستانی؛مضر یا مصنوعی؟!

    1401/11/4

    برای این‌که بدانیم چنین برنج‌هایی که هم‌اکنون در بازار ایران به قیمت بسیار پایین‌تر و به صرفه‌تری نسبت به برنج‌های سفید ایرانی عرضه می‌شوند، به چه هدف نیم‌جوش شده و آیا مزیتی دارند و این‌که ادعای مصنوعی بودن این برنج‌ها که در برخی شبکه‌های مجازی منتشر می‌شود،
    برچسب ها

    بیخوابی

    آسیب

    انسان

    سلامت

    ارسال پیام

    نام و نام خانوادگی

    پست الکترونیک

    توضیحات

    جام جم البرز

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "