رویا اسدیان، مدیر و موسس آموزشگاه صنایع غذایی وعلوم تغذیه خبر داد:
1402/2/13
رویا اسدیان، نائب رییس انجمن آشپزان و
سرآشپزان استان تهران می باشد. این مدیر متخصص مدت دو سال است که فعالیت خود
را به عنوان مدیر آموزشگاه در استان البرز آغاز نموده و مجموعه ایشان تنها
آموزشگاهی است که به صورت رسمی در فردیس فعالیت می کند. وی همچنین یکی از اساتید
دانشگاه امیرکبیر و مدرس رشته قنادی می باشد. ایشان حدود 9 سال است که در رشته
آشپزی و قنادی به صورت تخصصی در حوزه آموزش به صورت خلاقانه و با رعایت
استانداردهای لازم جهد و تلاش می کند. در همین رابطه روزنامه جامجم البرز با رویا
اسدیان، مدیر مجرب آموزشگاه صنایع غذایی وعلوم تغذیه گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
در آموزشگاه صنایع غذایی
وعلوم تغذیه چه رشته
هایی تدریس و تعلیم داده می شود؟
در آموزشگاه ما تمامی رشته های مدیریت
آشپزی، قنادی، هتل داری و زیر شاخه های آن با ارائه مدارک بین المللی تعلیم داده
می شود. رشته های قنادی و آشپزی به صورت ترمی و فردی برگزار می شود که دوره های
ترمی دو و یا سه ماهه است و در آموزش فردی، در مدت زمان سه ماه کلیه نکات صحیح پخت
و پز و اصول صحیح آشپزی که ارتباط مستقیمی با سلامت فرد دارد، تدریس می شود. ما با مدارس و دانشگاه ها نیز ارتباط
مستمر داریم. در این زمینه دانش آموزانی که رشته های کار و دانش و فنی وحرفه ای را
انتخاب رشته می نمایند، برای اخذ دیپلم مدارس باید واحدهای عملی را در آموزشگاه ما
طی کنند. سپس جهت ادامه تحصیل و مدارج بالاتر وارد دانشگاه شوند. به طور کلی آشپزی، علمی است که هر فرد باید به صورت اصولی آموزش ببیند.
خدمات برجسته و بارز آموزشگاه
تحت مدیریت سرکارعالی در چه مواردی تبیین می شود؟
اهتمام و تلاش ما در آموزشگاه صنایع غذایی وعلوم
تغذیه بر فرهنگ سازی و
آموزش آشپزی می باشد و سعی می کنیم دیدگاه و ذهنیت مردم نسبت به رشته های قنادی
درآمد محور باشد. چرا که با یادگیری آن به صورت تخصصی وارد عرصه کار شده و بدین
طریق می توانند عایدی بسیار بالایی حاصل نمایند. آموزشگاه صنایع غذایی وعلوم
تغذیه ، راهی برای کسب
درآمد خانواده ها می باشد. رشته های آشپزی و قنادی برای هر کشور پتانسیل یک سوم در
آمد زایی را دارند. زیرا نیاز ذاتی بشر به تغذیه است و هرفردی بعد از تعلیم و
دریافت مدارک لازم ، می تواند وارد دنیای تجارت شده و حتی درمنزل خود کترینگ داشته
باشد و یا در کافه ها و رستوران ها بیزینس انجام دهد. کسانی که به سلامت خود اهمیت
می دهند می توانند به رشته های آشپزی بپردازند و بازخورد مثبت آموزش را در زندگی
خود مشاهده نمایند.
راه های ارتباطی با آموزشگاه صنایع غذایی
وعلوم تغذیه را عنوان
فرمایید.
نشانی : فردیس- بین فلکه اول و سوم- سه راه
حافظیه- بالاتر از مسجدالزهرا- آموزشگاه تخصصی فنی و حرفه ای صنایع غذایی وعلوم
تغذیه
ساعت کاری از ۱۰ صبح الی ۶ عصر می باشد.
شماره تماس: ۰۹۱۰۱۶۲۱۴۶۶
پیج اینستاگرام:
@academy-asadiyan