اخبار ویژه
  • پیشنهاد سردبیر
  • آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    رسول فلاح پور، دبیر تحریریه جام جم البرز
    آرامش جمعه ها در منطقه گردشگری باغستان
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    علی ارجمند عین الدین
    اربعین مقدمه ای بر جهانی شدن
    مطالب مرتبط

  • صنعت غذا باید از سوی مسئولین ذی ربط به طور جدی معرفی شود

    رویا اسدیان، مدیر و موسس آموزشگاه صنایع غذایی وعلوم تغذیه:

    1402/2/16

    به طور کلی سرآشپز‌ان از آموزش کارکنان و ایجاد منو گرفته تا تهیه مواد اولیه و سرویس غذا را مدیریت می‌کنند. غذا خوردن از نیازهای ضروری افراد به شمار می رود و صنعت غذا یکی از صنایعی است که بازار کار آن رونق دارد و همواره تقاضا برای استخدام یک آشپز حرفه‌ای و خبره وجود دارد. در همین زمینه روزنامه جام‌جم البرز با رویا اسدیان، مدیر فرهیخته و متبحر آموزشگاه صنایع غذایی وعلوم تغذیه گفتگویی اختصاصی انجام داده است که در ذیل می خوانید:

    در رابطه با مشکلات و دغدغه های موجود در زمینه شغلی خود توضیح دهید.

     مشکل ابتدایی و دغدغه ای که در این حوزه وجود دارد، صرف هزینه های زیاد برای یک تبلیغ ساده است. در صورتیکه این صنعت باید از سوی مسئولین ذی ربط به طور جدی معرفی شود تا مردم با رشته های قنادی و آشپزی آشنایی نسبی پیدا کنند. حرفه ما ارتباطی مستقیم با سلامت افراد دارد. فردی که به تعلیم و آموزش آشپزی می پردازد، مستلزم این نیست که ده ها مدل غذا بیاموزد.

    خدمات و فعالیت های ارائه شده در مجموعه خود را عنوان فرمایید.

    در آموزشگاه ما اصول صحیح پخت و پز، پروتئین سازی انواع گوشت ها و هورمون گیری آن ها که مربوط به فعالیتهای تخصصی است، آموزش داده می شود. تمامی این موارد با سلامتی افراد رابطه ای مستقیم دارد و باید مسئولین به عنوان یک پشتیبان ما را همراهی کرده و در سلامت و تندرستی عموم کوشا باشند. در هر خانواده امکان حضور یک پزشک وجود ندارد، اما مهم و ضروری است که یک آشپز ماهر و کار بلد در آن فعالیت داشته باشد. هر آشپز باید غذاها را به صورت اصولی طبخ و پروتئین غذا را حفظ نماید و سپس آن را به خانواده و فرزندانش عرضه کند تا آنان نیز بتوانند بدنی سلامت داشته باشند. این آموزش ها موجب می شود تا افراد بتوانند یک بیزینس خانگی داشته و در منزل خود با رعایت پروتکل های بهداشتی به درآمدی درخور برسند. خوشبختانه این صنعت به گونه ای است که چون با تغذیه بشر سر و کار دارد، همه افراد به آن نیازمندند. از دیدگاه کارآفرینان این حرفه انگیزه و ایجاد کارهای شایسته ای را به دنبال دارد.‌خوشبختانه در طی این دوسال که در البرز فعالیت داریم، اکثر هنرجویان ما پس از اتمام دوره و دریافت مدارک مورد نیاز به عنوان یک فرد فعال به بازار کار وارد شدند. این موضوع از جمله فاکتورهای مهم و شادی آفرین برای ما می باشد. ‌مجموعه ما یک آموزشگاه رسمی محسوب می شود. در همین راستا تقاضایمان از مسئولین این است تا آموزشگاه های ما نیز دیده شود تا بتوانیم در بخش تجارت و سلامت، کمک و همیاری افزون تری را برای مردم به عمل آوریم.

    نقش رسانه را در پیشبرد و معرفی این حوزه چگونه بیان می کنید؟

    رسانه ها با مصاحبه با کارشناسان آشپزی به مردم نشان می دهند که این صنعت به چه میزان اهمیت دارد. مصاحبه با افراد متخصص این رشته که تحصیلات لازمه را در این حوزه دارا می باشند تاثیر و اهمیت بسزایی دارد، زیرا از صبحانه تا شام این صنعت را لمس می کنند و نیاز روزانه شان به حساب می آید.

     

    برچسب ها

    رویا اسدیان

    آموزشگاه صنایع غذایی وعلوم تغذیه

    جام جم البرز

    ارسال پیام

    نام و نام خانوادگی

    پست الکترونیک

    توضیحات

    جام جم البرز

    تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

    طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "