آرزو کاشانی پور،مدیر آموزشگاه توت فرنگی:
1402/2/25
روزنامه
جام جم البرز با آرزو کاشانی پور، مدیر آموزشگاه توت فرنگی گفتگویی
انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
دغدغه اصلی ما ملک های استیجاری است ،مدت یک سال
هزینه های بسیاری متقبل می شویم، بعد از یکسال اجاره ها بیشتر می شود و یا ملک به فروش
می رسد و باید محل را تخلیه کنیم. اگر در ابتدا تسهیلات بیشتری برای خرید محل کسب و
یا اجاره چند ساله برای ما در نظر بگیرند بهتر است. فنی و حرفه ای باید مکانی را در نظر بگیرند که در آن آموزش و فعالیت نماییم.
و یا چند آموزشگاه مختلف کنار همدیگر در یک مکان آموزشی فعالیت کنند.
دربحث
تولید، آموزشگاه ها توانایی کمک دارند و می توانند مواد اولیه آشپزی را به بازار عرضه
کنند.آموزشگاه های خوبی در استان البرز وجود دارد و هنرجویان بعد از اتمام دوره ها
جذب بازار کار می شوند.
تبلیغات
و رسانه نقش مهمی در معرفی مشاغل دارد. خدمات
صنایع غذایی دارای رشته های زیادی است. دوره آشپزی چند درجه مختلف دارد و بخش وسیعی
از دوره های آموزشی وجود دارد. یکی از پرطرفدارترین رشته های آموزشی کیک پزی و شیرینی
پزی است، چون برای خانمها بسیار لذت بخش است که کیک مناسبت ها را خودشان بپزند.در حال
حاضر غذاهای فینگر فود نیز طرفداران فراوانی دارد. زمانی که در کارعلاقه وجود
داشته باشد افراد به سرعت جذب بازار کار شده و موفق میشوند.