تست

بیشتر داروهای بیماری صرع، تحت پوشش بیمه نیستند

1401/496699

امیر حسین حسنی

1401/10/17

بیماری صرع (به انگلیسی: epilepsy) اختلال مزمن و طغیان عمل مغزی است که به علت تخلیه الکتریکی نامتعارف و متناوب نورون های مغز ایجاد می‌شود و علائم آن حملات ناگهانی و موقت بیهوشی و تشنج متناوب با فواصل سلامت ظاهری است. گاه علت صرع وجود یک اختلال ساختمانی در مغز مانند تومور است، اما در اغلب موارد هیچ علت خاصی یافت نمی‌شود. در همین رابطه روزنامه جام جم البرز با دکتر فاطمه یورد خانی، متخصص مغز و اعصاب، فوق تخصص و فلوشیپ صرع گفتگویی اختصاصی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:

در خصوص روشهای درمانی بیماری صرع توضیح نمایید.

در زمینه درمان بیماری صرع علاوه بر درمان دارویی، روش های دیگری نیز انجام می گیرد که عبارتند از: درمان جراحی برای کسانی که به درمان دارویی پاسخگو نیستند، که این روش خود سال ها است که در کشورهای دیگر انجام می شود. اما در کشور ما چندین سال است که برای درمان از روش فوق استفاده می شود.در حال حاضر در تهران چندین مرکز وجود دارد که در این زمینه فعالیت می کنند و به زودی در استان البرز نیز یک مرکز برای انجام مانیتورینگ بیماران صرع که قدم اول در جراحی می باشد را راه اندازی می کنیم و در صورت نیاز به جراحی بیمار را به آن بخش ارجاع می دهیم.

شبکه های مجازی و رسانه ها تا چه میزان و چگونه می توانند در درمان این بیماری کمک رسان باشند؟

به نظر بنده باید از طریق شبکه های اجتماعی و رسانه ها در رابطه با بیماری صرع برای عموم مردم اطلاع رسانی صورت گیرد. اگر این بیماران درمان به موقع و کاملی داشته باشند می توانند یک زندگی نرمال داشته و در پی آن مسائل کمتری برایشان به وجود آید. بسیاری از آسیب هایی که برای این بیماران رخ می دهد ناشی از عدم درمان و کنترل بیماری است. بهتر است که مردم بدانند بیماری صرع درمان پذیر و قابل کنترل می باشد.

اکثر بیماران ما به دلیل ذهنیت منفی راجع به این بیماری سعی در مخفی کردن آن دارند. چنان چه رسانه ها در این زمینه آگاه سازی کافی انجام دهند می تواند تاثیرات به سزایی در زندگی این بیماران داشته باشد.

از مسئولین مربوطه در راستای حل مشکلات کنونی چه درخواستهایی دارید؟

متاسفانه بیشتر داروهای بیماری صرع تحت پوشش بیمه نیستند و برخی از داروهای تولید شده در کشور اثر بخشی مناسبی نداشته و عوارض زیادی را به دنبال دارند.

متاسفانه اکثر داروهایی که نیاز این بیماران است در دسترس عموم نیست، با این حال ما خودمان به عنوان پزشک با شرکت های دارویی ارتباط برقرار می کنیم که حتی الامکان آنها را به سبد دارویی خود اضافه نمایند. در همین زمینه از مسئولین امر تقاضامندم که موارد فوق را مورد بررسی قرار دهند. گاهی برای بیماری صرع فقط یک دارو مناسب است و امکان تغییر آن وجود ندارد.بهتر است این بیماران را تحت پوشش قرار دهند، زیرا در اکثر اوقات چندین دارو استفاده می کنند و درصورت نیاز به جراحی هزینه های گزافی را باید بپردازند این در حالی است که اکثر بیماران در سطح اجتماعی و اقتصادی پایینی قرار دارند، باید یک بیمه خاص و مجزا برایشان در نظر گرفته شود.

ما در کرج انجمن صرع را تحت پوشش انجمن صرع تهران آغاز کرده ایم که مسئول آن نیز بنده می باشم. در این انجمن یک سری آموزش ها و امکانات را در اختیار بیماران قرار می دهیم. در این راستا از همکاران تقاضا دارم بیماران را برای حمایت به انجمن معرفی کنند تا حتی المقدور در درمان به آنها کمک رسانی صورت گیرد.

 

 

 

برچسب ها

??? ?? ?????

ارسال پیام

نام و نام خانوادگی

پست الکترونیک

توضیحات

جام جم البرز

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "