1401/496811
محمد باقرحیدر قلی زاده
1401/11/3
بیمه ها، اشخاصی را که متحمل لطمه، زیان یا حادثه ناخواسته ای شده اند را قادر می سازد که پیامدهای این وقایع ناگوار را جبران کنند. خسارت هایی که به این قبیل افراد پرداخت می گردد، از مبالغی تأمین می شود که برای خرید بیمه نامه می پردازند و با پرداخت آن در جبران خسارت های همدیگر مشارکت می کنند. به بیان دیگر کلیه افرادی که خود را بیمه می کنند، با مشارکت در سرمایه ای که متعلق به تمام خریداران است، در جبران خسارت و زیان های هریک از افراد بیمه شده، شریک و سهیم می شوند. در همین رابطه روزنامه جام جم البرز با محمد باقر حیدر قلی زاده، مدیرعامل متخصص و توانمند شرکت حامیان آرامش و گروه 60 گفتگویی اختصاصی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
اهمیت صنعت بیمه در بخشهای تولیدی را تحلیل نمایید.
یکی از مهم ترین بخش های تولید مربوط به بیمه می باشد، صنعت بیمه، پشتوانه تمام صنایع تولیدی است. اگر در صنایع خلل یا ضرری ایجاد شود شرکت بیمه در کمتر از یک هفته خسارت را متقبل و پرداخت می کند. صنعت بیمه، جزو صنایع پر نفوذ دنیا است، اعتبار این صنعت در ایران، ۷۲ درصد است در حالی که بیمه اشخاص بسیار کمتر می باشد. نفوذ بیمه اشخاص در ایران بسیار پایین است ، اما این موضوع در کشورهای توسعه یافته از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به هر فرد پنج نوع بیمه تعلق می گیرد، در صورتی که در کشور ما از هر صد نفر تنها ده نفر بیمه می باشند.
از نقطه نظر جنابعالی رسانه در این عرصه مهم چه نقش تاثیرگذاری می تواند داشته باشد؟
به نظر بنده، این فقر فرهنگی را رسانه ها باید درمان و در این حوزه فرهنگ سازی نمایند. متاسفانه درصد کثیری از مشکلات بیمارستانی مربوط به بیمه می باشد، زیرا هزینه های درمان بسیار گزاف است. بیمه، یک صندوق است که هزینه ها را جمع آوری و از مزایای سود آن در راستای کمک به افراد نیازمند کمک می کند. ما با کمترین هزینه بیمه، در زمان بلایای طبیعی می توانیم بهترین مزایا را دریافت کنیم، اما متاسفانه بعد از وقوع حوادث است که پیگیری ها در خصوص بیمه انجام می شود. اکثر مردم مطلع نیستند که این صنعت در کجا و در چه زمانی از آنها حمایت می کند، بنابراین آگاهی کامل آنها در رابطه با این صنعت ضرورت دارد. متاسفانه همکاران ما نسبت به علم و دانش در کار توجهی ندارند.برای دستیابی به موفقیت در این رسته شغلی، ابتدا باید آموزش و اطلاعات لازم را کسب و سپس وارد بازار کار و فعالیت شوید.