محمد ربانی و علی انصاری فر، مدیران مجموعه مبلمان آلانو:

حمایت از صنعت مبلمان، منجر به پیشرفت و افزایش صادرات می شود

افتخار این را داشتیم تا با دو تن از متخصصان و مدیران توانمند کشورمان گفتگوی ویژه ای داشته باشیم؛ توجه شما را به مصاحبه اختصاصی با‌‌ محمد ربانی و علی انصاری فر، مدیران مجموعه مبلمان آلانو جلب می‌ نماییم:

1402/8/27

در خصوص خدمات و فعالیت های تخصصی خود در صنعت میلمان اشاره ای داشته باشید.

محمد ربانی: ما فعالیت خود را از سال ۱۳۹۸ آغاز کردیم و تا به حال موفق شده ‌ایم برای ۵۰ نفر اشتغال زایی کنیم و محصولات را به صورت مستقیم به مردم عزیز ارائه دهیم. هدف اصلی ما ارائه محصولات با کیفیت است.

علی انصاری فر: در تکمیل صحبتهای دوست و همکار عزیزم باید بگویم که ما به تدریج رشد و پیشرفت کرده و مجموعه خود را گسترش داده‌ ایم. اکنون محصولاتمان را به فروشگاه‌ های سراسر کشور عرضه می‌ نماییم و در حال توسعه بیشتر مجموعه خود هستیم.

چالش ها و مشکلات این صنعت را در عرصه تولید و واردات تشریح و واکاوی نمایید.

محمد ربانی: یکی از چالش‌ هایی که در سال‌ های گذشته با آن روبرو شدیم، عدم ثبات قیمت بود. به همین دلیل قادر به ارائه محصولات با قیمت ثابت نبودیم و به دلیل نوسان قیمت‌ ها متضرر می‌ شدیم. همچنین، نظارت مناسبی بر قیمت ‌ها وجود نداشت. در حال حاضر، مدتی است که این مسئله بهبود یافته است و حداقل ثبات قیمت را تجربه کرده‌ ایم. افزایش قیمت ‌در طول این سال‌ها وجود داشته است، اما هنوز ثبات کامل را تجربه نکرده ایم و نظارت کافی بر قیمت‌ها وجود ندارد.

در سال ‌های گذشته، موادی مانند اسفنج که یکی از مواد اصلی مصرفی ما است، با افزایش قیمت صد درصدی روبرو شدند. این مسئله آسیب زیادی به ما وارد کرد، زیرا قبل از افزایش قیمت مواد اولیه، بسیاری از کالاها را به قیمت تعیین شده فروخته بودیم و در نتیجه باید با هزینه‌ های بیشتری مواد اولیه خریداری می ‌کردیم. طبیعت کار ما نیازمند فضای زیادی است و نمی ‌توانیم مواد اولیه را از قبل خریداری و در انبار نگهداری کنیم. فرایند کار به این صورت است که پس از دریافت سفارش، مواد مورد نیاز را خریداری می ‌کنیم.

یکی دیگر از چالش‌ های مهمی که در صنعت واردات کالا با آن مواجه هستیم، کیفیت نامطلوب برخی از مواد و متریال داخلی است. از طرف دیگر، دستیابی به متریال‌ خارجی که نیازمند آن هستیم نیز با مشکلاتی همراه است و منابع مناسبی برای رشد و توسعه کافی وجود ندارد. این چالش برای صنعت تولید مبلمان کشور نیز صدق می کند، همچنین برای تولید کنندگان ابزارآلات و مواد اولیه و پارچه نیز این مسئله اهمیت دارد. با فراهم شدن حمایت ‌های لازم و اختصاص منابع کافی، این صنایع می ‌توانند به شکل قابل توجهی پیشرفت کنند.

چنددرصد از جمعیت کشور در صنعت مبلمان فعال هستند؟

بر اساس آمار، حدود ۸ درصد از جمعیت ایران در این زمینه فعالیت می‌ کنند و حمایت از این صنف می ‌تواند منجر به پیشرفت و افزایش صادرات شود. توان و پتانسیل لازم برای انجام این کار را داریم و می‌ توانیم حداقل به کشورهای همسایه خود صادرات انجام دهیم.

به عنوان حسن ختام از طریق تریبون جام جم البرز، صحبت پایانی خود را مطرح نمایید.

علی انصاری فر: بله حتما؛ مشکل دیگری که در این صنعت با آن مواجه هستیم، قیمت اجاره محل کار است. زیرا محل کار ما به صورت اجاره‌ ای است و هر ساله با تورم ابتدایی سال روبرو می ‌شویم. همچنین، با افزایش شدید حقوق پرسنل، روبه رو هستیم که باید تعدیل نیرو کنیم یا قیمت ‌ها را افزایش دهیم. این موضوع در نتیجه موجب تورم، افزایش قیمت‌ ها و کاهش فروش می‌ شود. بسیاری از افرادی که در این زمینه فعال هستند، پس از یک سال کار را تعطیل می ‌کنند زیرا نیاز به پشتوانه قوی دارند و افزایش قیمت‌ هایی که کنترلی بر آن نداریم، شرایط کار را دشوارتر می‌ کند. مبلمان، کالایی نیست که نیاز اولیه اشخاص باشد؛ اما در سال‌ های گذشته وضعیت اقتصادی بهتر بود و این کالا به عنوان یک کالای لوکس محسوب می ‌شد.

 

برچسب ها

مجموعه مبلمان آلانو

جام جم البرز

محمدربانی

علی انصاری فر

ارسال پیام

نام و نام خانوادگی

پست الکترونیک

توضیحات

جام جم البرز

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "