مشکل اصلی ما چند نرخی بودن قیمت محصولات است

1402/9/7

افتخاراین را داشتیم تا با جناب باقری مدیریت مجموعه پروتئین مرکزی گفت و گوی ویژه‌ای داشته باشیم؛ توجه شما را به مصاحبه اختصاصی جلب میکنیم:

خودتان را برای مخاطبین ما معرفی نمایید.

مهدی باقری هستم و در حیطه فروش پروتئین فعالیت دارم و حدود ۳۰سال است که تجربه کاری در صنف قصابی دارم، از۱۱سالگی مشغول به کار بوده‌ام و تا الان با گوش دادن به نصیحت های پدرم موفق بوده‌ام.درمجموعه خود ۸پرسنل دارم که همه آنها بالای ۱۵سال تجربه کاری داشته و بسیار قوی عمل میکنند.

مسائل و مشکلاتی که در حوزه کاری شما وجود دارد چه چیزهایی هستند؟

مشکلی که در حیطه کاری من وجود دارد چند نرخی بودن گوشت،مرغ،ماهی و غیره است.

درمنطقه های مختلف قیمت گوشت متفاوت است و این تفاوت قیمت بستگی به درجه کیفیت گوشت دارد.یکی دیگر ازمسائل مهم این است که فاکتور‌هایی که عاملین به ما میدهند مهر و امضا نمیشود وبه همین علت مسائلی با اداره تعزیرات پیش میاید که در پی آن جریمه‌های سنگینی را برای ما لحاظ میکنند چون کارشناس متخصص را ندارند.این مشکل باید از پایه یعنی کشتارگاه حل شود.

موضوع دیگر درصد سود مالیاتی صنف قصابی است که ۱۰ درصد است که اداره مالیات ۳درصد آنرا دریافت میکند، یعنی ما سالانه بالای ۵۰۰میلیون تومان مالیات پرداخت میکنیم که اصلا منصفانه نیست.باید تعرفه ها را بالاتر ببرند که ما بتوانیم از پس هزینه هایمان بر بیاییم.

نقش رسانه را برای اطلاع رسانی چطورمی‌بینید؟

رسانه جام جم بسیار فعال عمل میکند و در کل رسانه ها بسیار تاثیرگذار هستند و از جام جم تشکر میکنم که من را به عنوان منتخب انتخاب کرده‌اید.

سخن پایانی

در اولین قدم از رئیس صنف حاج عباس و آقای حمید کریمی که از دوستان خوب من هستند تشکر میکنم.

قصابی یک هنر است و باید از همه کسبه حمایت شود تا بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.

بنده دوستدار و خادم مردم هستم و باور دارم که باید با صداقت کامل کار کرد.

برچسب ها

مهدی باقری

فروشگاه پروتئین مرکزی

ارسال پیام

نام و نام خانوادگی

پست الکترونیک

توضیحات

جام جم البرز

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "