محققان پس از بررسی هزاران اسکلت باستانی دریافتند که بزرگ شدن جثه انسان احتمالا به ساختار ژنتیکی مرتبط با توانایی هضم لاکتوز در افراد بالغ، در ارتباط است.فرضیهای علمی مطرح میکند که بلند قد بودن اروپاییها نسبت به آسیاییها احتمالا بهدلیل اتکای رژیم غذایی آنها به محصولات لبنی در گذشتههای دور بوده است. جمعیت بشر در زمانی که از شکار دستهجمعی به کشاورزی روی آورد، اندک بود.
شیر، عامل تنومندی نیاکان ما
1401/11/4
با وجود این، تحقیقات جدید این فرضیه را ارائه میدهد که جثه انسان از زمان مصرف شیر و لبنیات رشد و نموی بیشتری داشته است.