استاندار البرز از اتاق بازرگانی به عنوان حلقه واسطه علم، دانش و صنعت نام برد و گفت: این نهاد می تواند در مسیر اتصال بخش تولید به بازار جهانی صادرات نقش مهمی را ایفا کند

اتاق بازرگانی حلقه واسط بین علم، دانش و صنعت

96/275

امیر حسین حسنی

1400/1/5

به گزارش جام جم البرز و به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز؛ سیدحمید طهائی در دیدار نوروزی اعضای شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و گفتگو با جمعی از اعضای اتاق بازرگانی در این محل، به مهمترین رویداد ملی و منطقه ای پیش رو اشاره کرد و افزود: با برگزاری نشست های اتاق فکر می توان ایده های نو از صاحبان فکر و اندیشه  در جهت تحول در صنعت استان دریافت کرد.

وی افزود: با توجه به نام گذاری امسال به عنوان سال تولید و اشتغال، انتظار می رود در نشست های کارشناسی اتاق بازرگانی به راهکارهای مناسبی جهت رفع موانع و مشکلات در مسیر تولید و صادرات دست یابیم .

طهائی از مشارکت اعضای شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در سال گذشته قدردانی کرد و گفت: امسال سالی است که باید بین عرصه صنعت و تولید و محققان و پژوهشگران با پشتیبانی فکری، زنجیره ای به هم پیوسته ایجاد کرد و جهشی شتابان در حوزه اقتصادی کشور داشت.

رئیس شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی تصریح کرد: تمام تلاش مسئولان باید ایجاد اشتغال و تولید باشد و این امر نیز با بهره گیری از مشورت و خرد جمعی صاحبنظران این حوزه میسر خواهد شد.

استاندار البرز همچنین تأکید کرد: در سال جدید بیانات نوروزی مقام معظم رهبری به عنوان دستورالعمل و نقشه راه مورد توجه قرار گیرد به ویژه اینکه کار فعالان عرصه تولید و اقتصاد خود بسیار خطیرتر است.

طهائی با بیان اینکه برای تحقق منویات مقام معظم رهبری باید شیوه هایی نو ایجاد کرد، گفت: نباید اینگونه باشد که برندهای بین المللی در نقاط مختلف با گرانترین و چشم نوازترین ویترین ها بازار داخلی ما را تصاحب کنند و جوانان ما نیز مشتاق خرید کالاهایی شوند که شاید به نوعی با کیفیت و رنگ و لعاب بیشتری قصد جلب مشتری دارد.

وی افزود: بنابراین ارتقاء سطح کیفی و کمی تولیدات و همچنین مانور ویژه بر روی تبلیغات می تواند زمینه ساز تحقق راهبردهای اقتصاد مقاومتی، تولید بیشتر و اشتغال در کشور باشد.

استاندار البرز بیان کرد: باید آن قدر محکم و قوی در عرصه تولید وارد شویم که پس از باز شدن دروازه های اقتصادی و صادراتی بتوانیم بهترین ها را عرضه و به فروش برسانیم و در این زمینه بخش خصوصی باید با کمک و همفکری مسیر را باز کند.

وی در ادامه با تأکید بر توجه به مولفه تبلیغات و فروش کالاهای تولیدی افزود: یک تولید کننده خوب صرفاً یک صادرکننده و بازاریاب خوب نخواهد بود.

طهایی خاطرنشان کرد: در دنیا همواره متخصصان زبده ای در هر بخش اقتصادی سالها در حوزه های مختلف تجربه و دانش کسب کردند که باید از تجارب آنها بهره مند شد.

وی تاکید کرد: با توجه به مشکلات مختلف بخش تولید نمی توان نسخه واحدی برای درمان اقتصاد پیچید و از تجارب افراد با تجربه در این زمینه  باید بهره مند شد.

در ادامه رئیس اتاق بازگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز با اشاره به ضرورت تامین امنیت سرمایه گذاری گفت: باید در این زمینه کارگروه های ویژه در استان ها با حضور مجریان سه قوه و با هدف رفع موانع تولید و ایجاد جاذبه های سرمایه گذاری تشکیل شود.

رحیم بنامولایی اظهار داشت: مسئولان باید از اختیارات لازم برخوردار باشند تا بتوانند تصمیماتی را به تصویب برسانند که بستر را برای سرمایه گذاری مردم در بخش های تولید و صادرات فراهم نماید.

وی افزود: فلذا از فرار سرمایه ها به کشورهای اطراف جلوگیری شده و تحولی در بخش سرمایه گذاری پدید خواهد آمد.

بنامولایی برنامه ریزی برای تجهیز کارخانجات استان به فناوری نوین با هدف حضور فعال در بازار جهانی صادرات را مهم دانست و اذعان داشت: با نصب دستگاه های مجهز به تکنولوژی روز در واحدهای استان، زمینه برای ایجاد تحول در صادرات محصولات تولیدی استان فراهم خواهد شد.

محمدعلی مختاری رییس اتاق تعاون استان البرز نیز در ادامه گفت: خوشبختانه اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف با تعامل، همدلی و تشکیل دبیرخانه مشترک به دنبال رفع موانع بخش خصوصی هستند.

مختاری با اشاره به تشکیل دبیرخانه مشترک میان اتاق بازرگانی، اصناف و تعاون افزود: ساماندهی تشکلها به منظور جلوگیری از فعالیت های موازی، ادغام، شبکه سازی و انسجام تشکلها از دیگر اهداف این دبیرخانه است.

وی افزود: هر سه اتاق های بازرگانی، اصناف و تعاون دور یک محور حرکت می کنند و در قوانین و مقررات مربوطه اهداف هر سه یکی است.

مختاری تأکید کرد: بخش خصوصی باید با ارایه پیشنهادات موثر در اصلاح قوانین برای پویایی اقتصاد کشور بپردازد.

حمید کریمی رئیس اتاق اصناف گفت: اصناف به عنوان بزرگترین تشکل غیر دولتی کشور نقش به سزایی در توسعه اقتصادی و کاهش فقر و آسیب‌های اجتماعی دارد.

وی افزود: اصناف نقش اساسی در توزیع مناسب محصولات و کالاها دارند و به نوعی بین عرضه و تقاضا تعادل ایجاد می‌کنند.

مجید سریزدی رئیس هیات مدیره شرکت توسعه صادرات و گردشگری استان البرز در این دیدار از اقدامات انجام شده و رئوس برنامه های در حال اجرا در مسیر گسترش تجارت خارجی و توسعه صادرات این شرکت را اعلام کرد.

وی افزود: با اجرای مقدمات تاسیس این شرکت ایجاد پایانه های دائمی عرضه محصولات صادراتی استان در کشورهای هدف کلید خورده و همزمان با آغاز به کار این شرکت،  فروشگاه ها و نمایشگاه ها مرتبط در کشورهای همسایه، اروپا و CIS (کشورهای شوروی سابق) به تدریج افتتاح می شود.

وی تاکید کرد: این شرکت برای اجرایی کردن صادرات محصولات تولیدی استان و نیز بستر سازی در خصوص توسعه گردشگری به نحوه ای عمل خواهد کرد که سیاست های اقتصاد مقاومتی به عنوان یک دستور العمل ملی مورد توجه خاص قرار گیرد.

سریزدی اظهار امیدواری کرد، پس از بازگشایی شرکت تدریجاً فعالان اقتصادی استان های همجوار البرز نیز برای عرضه تولیدات خود در بازار بین المللی از طریق این شرکت اقدام  می کنند.

برچسب ها

??? ?? ?????

ارسال پیام

نام و نام خانوادگی

پست الکترونیک

توضیحات

جام جم البرز

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "