خبرنگار جام جم البرز: شهيد «صفرعلي قره‌ حسنلو» در خانواده‌اي روستايي در روستاي عرب‌آباد ساوجبلاغ در سال 1338 ديده به جهان گشود. نخستین طعمی كه در اين جهان در كامش فرو ريخته شد، تربت مقدس اباعبدالله الحسين(ع) بود. او دوران ابتدايي را در همان روستا گذراند و دوران راهنمايي و متوسطه را در دبيرستان فارابي كرج به اتمام رساند و موفق به اخذ مدرك ديپلم در رشته تجربي شد.

کشاورزی که «رزم‌آور» دارخوین شد

1398/276788

امیر حسین حسنی

1400/1/5


خبرنگار جام جم البرز:  شهيد «صفرعلي قره‌ حسنلو» در خانواده‌اي روستايي در روستاي عرب‌آباد ساوجبلاغ در سال 1338 ديده به جهان گشود. نخستین طعمی كه در اين جهان در كامش فرو ريخته شد، تربت مقدس اباعبدالله الحسين(ع) بود. او دوران ابتدايي را در همان روستا گذراند و دوران راهنمايي و متوسطه را در دبيرستان فارابي كرج به اتمام رساند و موفق به اخذ مدرك ديپلم در رشته تجربي شد.
وي در زمان اوج‌گيري انقلاب اسلامي به رهبري حضرت امام خميني (ره) با پخش اعلاميه‌ها و شركت در تظاهرات و راهپيمايي‌ها فعاليت چشمگيري داشت و پس از پيروزي انقلاب هميشه در صحنه حضور داشت. او در دوران تعطيلات مدرسه در كارهاي كشاورزي به ياري پدرش مي‌شتافت و علاقه وافري نسبت به خانواده و اقوام داشت.
  در دوران جنگ تحميلي همانند ديگر جوانان غيور اين مرز و بوم آرام ننشست. در سال 60 به خدمت سربازي اعزام شد و بعد از گذراندن دوره آموزشي عازم جبهه‌هاي نور عليه باطل شد و در سلسله عمليات‌ بزرگي از جمله فتح المبين، بيت المقدس، رمضان ومحرم شركت فعال داشت و حماسه‌ها آفريد و رزم‌آوري او در حملات زبان زد دوستانش بود و سرانجام در عمليات محرم شركت کرد و در دارخوئين اول آذر ماه 1361 مطابق با پنجم صفر پس از 18 ماه خدمت به درجه رفيع شهادت نائل گرديد و تربت پاکش در عرب آباد قوهه هشتگرد نمادی از ایثار و استقامت در راه وطن است.

 

برچسب ها

??? ?? ?????

ارسال پیام

نام و نام خانوادگی

پست الکترونیک

توضیحات

جام جم البرز

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "