96/221
امیر حسین حسنی
1400/1/5
به گزارش جام جم البرز و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز؛ خدری در این خصوص گفت: طرح تشدید نظارت های بهداشتی در ایام نوروز با حضور ۵ اکیپ شامل ۱۰نفر از بازرسان دامپزشکی کرج از تاریخ ۱۵ اسفند ماه لغایت ۱۴ فروردین از ساعت ۹ صبح لغایت ۲۰ شب بر مراکز تولید و توزیع انواع فرآورده های خام دامی شامل گوشت، مرغ، ماهی و رستورانها نظارتهای لازمه را اعمال نمودند.
وی افزود: با برنامه ریزی انجام شده در ستاد اداره کل دامپزشکی استان و هماهنگی با ادارات مربوطه گشت های مشترک با حضور اداره کل تعزیرات، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بازرسی اصناف تشکیل شده و در راستای حفظ بهداشت و سلامت فرآورده های مصرفی شهروندان و به تبع آن حفظ سلامت جامعه از مراکز عرضه و توزیع بازدید و بازرسی های لازم در حال انجام می باشد.
خدری خاطرنشان کرد: در بازدیدهای انجام شده از خیابان تهران شهرستان کرج تذکرات لازم به متصدیان واحدها در خصوص رعایت بهداشت و موازین سازمان دامپزشکی داده شد و یک واحد به دلیل عرضه فرآوده های خام دامی فاسد و تاریخ مصرف گذشته (آلایش و...) با حکم مقام قضایی در محل پلمپ شده و مقدار ۵۳۰ کیلوگرم فرآورده فاسد کشف شده در این واحد به دلیل غیر قابل مصرف بودن معدوم سازی گردید.
وی در پایان از همکاری مناسب اداره کل تعزیرات، نیروی انتظامی و سایر ارگان های مربوطه در برخورد با متخلفین بهداشتی قدردانی نمود.