مهندس الهام کامران فر، مدیر آموزشگاه کیک صورتی:
1402/2/31
آموزشگاه های آشپزی
در سراسر کشور آموزش انواع غذاها ، شیرینی ها ، دسرها و ... را تدریس می کنند
.اساتید معتبر در کیفیت آموزش تأثیر زیادی دارند .برخی افراد نیز به صورت حرفه ای
این رشته را دنبال می کنند تا بتوانند از طریق آن مدرک بین المللی دریافت کنند .آموزشگاه
ها این فرصت را در اختیار شخص قرار می دهند که بتواند توانایی های خود را کشف کند
. در این خصوص روزنامه جام جم البرز با مهندس الهام کامران فر، مدیر متبحر و زبده
آموزشگاه کیک صورتی گفت و گویی اختصاصی انجام داده است که نظر خوانندگان گرامی را به آن جلب می نماییم
:
دغدغه ها و
چالش های حوزه فعالیت خود و راهکارهای آن را بازگو نمایید.
حوزه
فعالیت ما صنعت خوراک است . متأسفانه در کشور ما خوراک تحت تأثیر مشکلات اقتصادی موجود
در جامعه می باشد .میزان تورمی که در خوراک وجود دارد بسیار بالا می باشد.از آنجا
که در کلاس های آموزشی همه مواد اولیه باید تازه باشد، این افزایش قیمت در حوزه
فعالیت ما تأثیر بسیاری دارد. از این جهت لازم است یک بازنگری در این زمینه صورت
گیرد .
یکی
دیگر از چالش های ما در این حوزه آزمون ها می باشد که برای هنرجویان ایجاد مشکل کرده
است . سؤالات آزمون ها از کتاب ها و مطالبی که آموزش دیده ایم طرح نشده اند. باید یک
بانک آزمون سؤالات در سراسر کشور باشد و به طور مداوم به روز شود. چرا که در این
حوزه به روز بودن اهمیت بسیار دارد.در واقع کتاب ها بازنگری شده، ولی سؤالات بازنگری
نمی شود.
انتظار داریم از هنر جویان ما سنجش مناسبی انجام
شود تا از طریق دانش عالی در آزمونها انتخاب و گزینش گردند. یکی دیگراز مسائل ما به روز نبودن صنعت غذایی کشور
است .درحالی که این بخش در دنیا به سرعت در حال پیشرفت است ، متأسفانه در کشور ما
بخش آکادمیک بسیار ضعیف می باشد . دانشگاه های تخصصی مربوط به رشته آشپزی، بسیار اندک
هستند و در سطح دانشگاه های سراسری نیست . البته دانشگاه های کوچک غیر انتفاعی نیز
وجود دارند که عملکرد بسیار خوبی دارند و باید اهمیت بیشتری به آنها داده شود .این
دانشگاه ها هم به لحاظ سلامت جامعه و هم به دلیل بازار کار خوبی که دارند باید مورد
حمایت قرار گیرند .در حال حاضرما نسبت به کشورهای دیگر بسیار ضعیف هستیم و پیشرفتی
نداشته ایم . به عنوان نمونه در کشورهای دیگر در زمینه کیک و دکور توسعه قابل
توجهی دیده می شود. اما متأسفانه غذاهای ایرانی علیرغم کیفیت و طعم خوشایند،
شناخته شده نیستند و ما آن ها را به ثبت نرسانده ایم .به نظر بنده مسئولین باید
تلاش بیشتری نمایند، زیرا در بخش توریسم غذایی بسیار ضعیف هستیم .