مهندس الهام کامران فر، مدیر آموزشگاه اعلام کرد :
1402/3/3
مهندس
الهام کامران فر، دارای مدرک فوق لیسانس مهندسی پلیمر می باشد .وی همچنین، حدود سی
سال در صنعت خودرو سازی فعالیت مستمر داشته است.
ایشان
به دلیل علاقه به رشته آشپزی و صنعت غذا اقدام به تاسیس یک آموزشگاه به نام کیک
صورتی نموده است. در این مجموعه، آموزش انواع غذا، دسر و کیک به هنرجویان انجام می
شود. محیط و فضای آموزشگاه کیک صورتی، بسیار زیبا و دخترانه و تلفیقی از رنگهای
سفید و صورتی است. در همین رابطه روزنامه جام جم البرز با مهندس الهام کامران فر، مدیر
خوش قریحه و خلاق آموزشگاه کیک صورتی گفتگویی
انجام داده است که ماحصل آن را می خوانید:
ایده تأسیس آموزشگاه کیک صورتی چگونه در ذهن شما شکل گرفت؟
اینجانب
ضمن اشتیاق به کار آفرینی ، در صدد بودم که بعد از بازنشستگی فعالیت سودمندی انجام
دهم . در این راستا به دلیل علاقه به فضای آموزش ، تصمیم گرفتم که به نسل جوان
مهارتی بیاموزم تا هم برای زندگی خانوادگی مفید باشد و هم بتوانند جذب بازار کار شوند
. چرا که بازار بزرگ و بالقوه ای در زمینه آشپزی وجود دارد .من از سال های گذشته
در این زمینه مطالعه نموده و کلاس های آموزشی بسیاری درآموزشگاه فنی و حرفه ای گذراندم
.مدیریت آموزشگاه کیک صورتی در گذشته بر
عهده شخص دیگری بود . بنده با سعی و تلاش توانستم مجوز آن را از سازمان فنی و حرفه
ای، دریافت و پس از آزمونهای متعدد در این حوزه به موفقیت دست یافتم. سپس اقدام به
فرایند برگزاری کلاس ها نموده و به صورت تخصصی مبحث آموزش را آغاز کردم . در مرحله
بعدی سرفصل ها را بخش بندی و طی هر جلسه،
تدریس یک بخش مجزا را با تاریخچه آن به انجام رساندم.
بنده
همچنین در سال جاری و در مراسم روز معلم سازمان فنی و حرفه ای استان البرز به عنوان
مربی نمونه معرفی شدم.
خصوصیات بارز آموزشگاه خود را عنوان نمایید ؟
سعی و اهتمام بنده بر ایجاد فضای دوستانه در
آموزشگاه کیک صورتی بوده است . برخورد کلیه کارکنان آموزشگاه کیک صورتی با هنر جویان
بسیار محترمانه است. کلاس های خانم و آقا جهت راحتی هنرجویان به صورت مجزا تشکیل
می شود. بنده طی هر جلسه با مطالعه در کلاس حاضر می شوم چرا که مباحث علمی و تئوری
غذا را حائز اهمیت بسیار می دانم. بنابراین جهت آموزش تخصصی دلایل استفاده از
انواع مختلف مواد غذایی را توضیح می دهیم. چرا که هنرجو باید در این زمینه آموزشهای
لازم را طی نموده و کپی برداری انجام ندهد. برای اعمال هر گونه فعالیتی، باید خلاقیت
داشته باشیم. بنابراین در این آموزشگاه بر پرورش هنرجویان خلاق اهتمام دارم.
چه دوره هایی در آموزشگاه کیک صورتی برگزار می کنید ؟
در
این مجموعه انواع دوره های آموزشی با استانداردهای فنی و حرفه ای و ارائه مدرک فنی
و حرفه ای بین المللی مانند: دوره های آشپزی حرفه ای و آشپزی ملل شامل: آموزش انواع
غذاهای ایرانی و ملل ،دسر،سالاد و همچنین دوره شیرینی پزی درجه یک و دو، دوره کیک ساز
ترساز با آموزش انواع کیک و شیرینی تر ، کیک تولد خامه ای و فوندانت، دوره نان -دوره
کیک و نوشیدنی کافی شاپ - فست فود- فینگرفود- سفره آرایی - دکور کیک و دسر برگزار
می شود.
سعی
و کوشش بنده بر این است که در اکثر رشته ها، آموزش داشته باشیم تا به خواسته های
هنرجویان جامه عمل بپوشانیم .
برای
آموزش دوره های پیشرفته از مشارکت اساتید این حوزه نیز بهره می گیریم تا کلاسها به
صورت تخصصی تر برگزار شود .
راه های
ارتباطی با آموزشگاه تحت مدیریت خود را بفرمایید ؟
آدرس:
بلوار مطهری، نرسیده به فلکه اول ، بین خیابان چهارم و پنجم شرقی، پلاک ۸۱، ساختمان رز، طبقه سوم، واحد 9
شماره
های تماس با آموزشگاه:
۳۴۴۵۱۴۵۶
۰۹۱۲۳۴۴۵۴۴۱
۰۹۹۱۲۳۹۶۰۸۳
پیج
اینستاگرام:
pinkcake_academy
زمان فعالیت ما از 9 صبح الی 6 بعد از ظهر است .