96/418
امیر حسین حسنی
1400/1/5
استاندار البرز تحقق و اجرای الزامات بسته رونق تولید و اشتغال را متضمن تلاش و همسویی تمامی دستگاه ها دانست و گفت: دستگاه ها برای جذب اعتبارات سفر نیز اهتمام داشته باشند چرا که تحقق این امر سبب ساز تحول در استان خواهد بود.
به گزارش جام جم البرز و به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری البرز؛ سید حمید طهائی در سومین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و سی و ششمین جلسه این ستاد از بدو تشکیل که در سالن شهدای دولت برگزار شد، گفت: عملکرد دستگاه ها فراتر از حوزه اقتصاد مقاومتی است و بر اساس شاخص های پایش سازمان مدیریت ارزیابی هایی داشته است و قطعا عملکرد دستگاه ها در استان خیلی قوی است.
وی با تاکید بر همسویی در اجرای طرح ها افزود: بسته رونق تولید و اشتغال نیز طرحی است که همه دستگاه ها برای تحقق آن تلاش کنند و اگر کم و کاستی هایی در برنامه های ستاد اقتصاد مقاومتی مشاهد شد سعی کنید تمامی اطلاعات به صورت دقیق در ثبت و ضبط شود.
استاندار البرز در رابطه با جذب اعتبارات سفر ریاست جمهوری نیز گفت: بخش قابل توجهی از هزار میلیارد تومان ابلاغ شده است و در پروژه های سفر تلاش می شود اعتبارات به استان آورده شود چرا که زمینه ساز تحول خواهد بود.
استاندار البرز همچنین با اشاره به رشد جمعیت فزاینده در استان طی چند سال اخیر، راهکارهای اجرای اقتصاد مقاومتی در تامین خدمات این جمعیت اعم از ذخایر کشاورزی، نیازهای اقتصادی را مورد تاکید قرار داد. وی بیان کرد: باید راهکارهای استانی را در تحقق راهبردهای اقتصاد مقاومتی ارائه دهید تا در جلسات مورد استفاده قرار گیرد.
استاندار البرز در ادامه حضور مدیران دستگاه ها در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی را سبب ساز به روز شدن اطلاعات مدیران و موفقیت در اجرای برنامه ها عنوان کرد.
طهائی با اشاره به مهاجرت جمعیت از روستاها به شهرها بر ضرورت ایجاد مشاغل پایدار در مناطق روستایی تأکید کرد و گفت: اجرای طرح های مدرن در حوزه کشاورزی و پیش بینی راهکارهای تحقق اشتغال پایدار می تواند تعادل لازم را در این زمینه ایجاد نماید.
عباداله کامکار نیز در بخشی از این نشست بیان کرد: دستگاه ها در حوزه اقتصاد مقاومتی آخرین اطلاعات و آمار را به دبیرخانه ستاد اعلام کنند تا بروزترین داده ها ثبت و ضبط گردد.
محمدجواد کولیوند نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه در بخش اقتصاد مقاومتی سال گذشته خیلی زحمت کشیده شد، گفت: این روند باید ادامه پیدا کند تا استان از باب اشتغال و تولید به جایگاه بالایی برسد.
قائمی رییس سازمان مدیریت و برنامه استان نیز در ادامه این نشست نیز به تشریح اولویت های بسته رونق تولید و اشتغال در 5 حوزه شامل: ارتقاء توان تولید ملی، تأمین مالی و سرمایه گذاری، جذب و توسعه تکنولوژی و تجارت خارجی، توسعه صادرات غیرنفتی، مدیریت هدفمند واردات و اشتغال و توانمندسازی نیروی کار پرداخت. بر اساس ارزیابی های سازمان مدیریت در استان، 4 دستگاه استان در شاخص های اقتصاد مقاومتی برتر معرفی شدند. آبفا، جهاد، آب منطقه ای و شرکت توزیع برق از جمله دستگاه هایی بودند که حائز رتبه شدند.