1398/287301
امیر حسین حسنی
1400/1/5
دارو و درمان از لوازم حیات بخش جوامع انسانی است که وجوب مراکز درمانی مجهز و کادر درمانی ورزیده را برای استمرار خدمات درمانی طلب می نمایند.
خبرنگار جام جم البرز: با وجود فعالیت 365 مرکز ارائه خدمات بهداشتی در استان البرز، اما این تعداد با توجه به مهاجرپذیری استان و رشد بالای جمعیت کافی نیست و در حال حاضر 14 پروژه بهداشتی در دست اقدام وجود دارد که نیازمند حمایت مسئولان و مشارکت خیرین است.
در این میان با توجه به کمبود فضای درمانی و بهداشتی در استان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز اظهار امیدواری کرد هرچه زودتر آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو در این استان راه اندازی شود، و در نشستی که با حضور نمایندگان استان البرز درمجلس شورای اسلامی و با هدف بررسی وضعیت و مشکلات حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، حسین کریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: دانشگاه علوم پزشکی البرز حدود هشت هزار نیروی بهداشتی، درمانی، آموزشی و اداری و تنها 221 عضو هیأت علمی دارد که نیاز است برای رشد و پیشرفت دانشگاه سرانه جذب هیأت علمی برای دانشگاه افزایش یابد.
به گفته وی؛ 56 درصد از تامین بودجه دانشگاه از درآمدهای اختصاصی است و بدهی بیمه تامین اجتماعی، سازمان امور زندان ها و هزینه های درمانی سنگینی که اتباع بیگانه بر دوش دانشگاه می گذارند دانشگاه را با مشکلاتی مواجه کرده است و پنج دانشکده در ساختمان غیراستاندارد مستقر هستند و بخش زیادی از خدمات بهداشتی و درمانی در محل های استیجاری ارائه می شود و این موضوع هزینه زیادی را برای دانشگاه به همراه دارد.
حسین کریم رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز از نمایندگان استان در مجلس و دیگر مسئولان خواست تا دانشگاه علوم پزشکی البرز را در انجام پروژه های درمانی نیمه کاره در استان کمک کنند. وی همچنین اظهار داشت: بیمارستان 260 تختخوابی فردیس با 44 درصد پیشرفت فیزیکی جهت تکمیل شدن به 90 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه پروژه های در حال انجام بیمارستان سوختگی، کلینیک ویژه شهید رجایی با 70 درصد پیشرفت کاری در حال انجام است، افزود: پروژه های درمانی کلینیک ویژه بیمارستان های ساوجبلاغ و نظرآباد نیز با امکانات خیریه در دست احداث می باشد.