1399/298004
امیر حسین حسنی
1400/1/5
شناسایی و ساماندهی مشاغل مزاحم و آلاینده در مناطق ۱۰ گانه شهرداری کرج ضروری است.
به گزارش خبرنگار جام جم البرز، این جلسه با حضور سارا دشتگرد، محمد نبیونی، محمدحسین خلیلی اردکانی ار اعضای شورای شهر کرج، سیدرضا فیض مدیر منطقه ۵ شهرداری کرج در سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج، برگزار شد.
در ابتدای جلسه یِ شناسایی مشاغل مزاحم و صنوف آلاینده منطقه ۵، رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج لزوم شناسایی و ساماندهی مشاغل مزاحم و آلاینده در مناطق ۱۰ گانه شهرداری کرج را ضروری دانست.
عباس وحیدی؛ ضمن تبریک به حاضرین به مناسبت فرا رسیدن حلول ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات و عبادات، اظهار داشت: وجود مشاغلی مانند تعمیرگاه انواع خودروهای سبک و سنگین، تراشکاری، آهنگری و دهها شغل طاقت فرسای دیگر برای آسایش و آرامش انسانها بوجود آمده و نگاهی متفکرانه به هر یک از مشاغل نشان دهنده عمق اهمیت آن شغل برای ایجاد آسایشِ بشر است.
وی خاطرنشان کرد: اما همین مشاغلی که برای آسایش بشر به وجود آمدهاند آنگاه که خارج از چهار چوب و ضوابط شهری عمل کنند، میتوانند به عملی ضد آرامش و آسایش شهروندان تبدیل شوند.
این مسئول تصریح کرد: امید است با همدلی و همکاری سایر دستگاههای متولی در شهر و استان بتوانیم در جهت رفع این معضل گام های موثری را برداریم.
انتقال مشاغل مزاحم و صنوف آلاینده دغدغه مدیریت شهری است
رییس کمیسیون سرمایه گذاری و امور مشارکت های مردمی شورای اسلامی کلانشهر کرج انتقال مشاغل مزاحم و صنوف آلاینده را به عنوان یکی از دغدغه های اصلی مجموعه مدیریت شهری کرج عنوان کرد.
محمد نبیونی گفت: انتقال مشاغل شهری و مزاحم، باید بر اساس مطالعه و بررسی های دقیق صورت گیرد.
وی در ادامه مسئله انتقال مشاغل مزاحم و صنوف آلاینده را یکی از دغدغه های مدیریت شهری خواند و افزود: وجود صنایع و مشاغل در حریم شهر، امری اجتناب ناپذیر است، اما باید در استقرار این واحدها به مسئله آلایندگی و مشکلات زیست محیطی آنها نیز توجه کنیم .
این عضو شورا خاطرنشان کرد: پس از رفت و روب شهری، آسایش و آرامش برای شهروندان از اولویت اساسی برخوردار است لذا هر چند شهروند نیاز به اشتغال و کسب و کار دارد، اما این وظیفه مسوولین ذیربط است که با فرهنگ سازی و آموزش های لازم و در عین حال اعمال کنترل ها، از ایجاد مشکل توسط واحدهای شغلی جلوگیری شود.
این مسئول با تاکید بر لزوم مطالعه در نحوه انتقال مشاغل تصریح کرد: هر کاری که در این زمینه می کنیم باید بر اساس مطالعات همه جانبه بوده و در عین حال، این مطالعات باید تطبیقی باشد و تمام اصول در این مورد رعایت و لحاظ شود.
ضرورت ساماندهی مشاغل مزاحم و آلاینده
عضو شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به بند ۲۰ ماده ۵۵ در برخورد با مشاغل مزاحم خاطرنشان کرد: شهرداری موظف به برخورد با این گونه مزاحمتها است و پس از اطلاع از وجود مشاغل مزاحم نسبت به صدور اخطاریه عمل میکند و معمولا در این اخطار ۱۰ روز به صاحبان مشاغل مزاحم فرصت داده میشود تا رفع مزاحمت کنند.
سارا دشت گرد گفت: پس از طی مراحل قانونی و اخطارهای لازم و در صورت عدم رفع مزاحمت شهرداری نسبت به تعطیلی و انتقال آن شغل اقدام خواهد کرد.
وی ادامه داد: برخورد با هر گونه شغل که مزاحمتی برای شهروندان ایجاد کند توسط شهرداری و تا حصول نتیجه لازم پیگیری شود.
این مسئول با بیان اینکه عمده مزاحمتها مربوط به مزاحمتهای مشاغلی مانند تراشکاری، ریختهگری و دیگر مشاغل پر سر و صدای مرتبط با خودرو سازی و تعمییرات خوروها به ویژه خودروهای نیمه سنگین است، گفت: با توجه به حساس بودن شرایط کنونی و درگیری با ویروس کرونا شرایط به گونه ای است که بیشتر مراجعین در این خصوص مطرح می کنند و منطقه ۵ نیز یکی از مناطق عمده در بحث مزاحمتهای شغلی محسوب میشود.
شهروندان کرجی لایق بهترینها هستند
محمدحسین خلیلی اردکانی؛ رئیس کمیسیون نظارت و تحول اداری شورای اسلامی کلانشهر کرج نیز در پایان تاکید کرد: همه دغدغه ما در مجموعه مدیریت شهری کرج، ایجاد شهری با مولفههای شهر ایده آل است چرا که معتقدیم شهروندان کرجی لایق بهترینها هستند که لازمه این امر تلاش و همدلی سایر دستگاه های متولی در شهر و استان است.