فریبا صارمی، مدیر رستوران ایتالیایی زاور:
1402/3/26
روزنامه جام جم البرز با فریبا صارمی، مدیر رستوران ایتالیایی زاور گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
اولین نکته برای کسانی که قصد دارند به تازگی این فعالیت را آغاز نمایند و یا کسانی که در این حرفه فعال هستند، تبلیغات است، به صورتی که با انجام مسابقات، جایزه، تخفیفات یا فستیوال و... می شود آن را به چالش کشید. کشور ایران در رابطه با غذاهای سنتی بسیار پیشرفته عمل می کند. در حال حاضر نوسان قیمت ها یکی از مشکلات بزرگ این صنف به شمار می رود. به عنوان مثال، بار و محصولاتی را که برای فیله مرغ دریافت می کنیم هر روزه با قیمتی متفاوت خریداری می شود. این در حالی است که امکان افزایش قیمت ها به صورت روزانه وجود ندارد، اما به طور کلی یکی از مشکلات رستوران داری هماهنگی و انجام همزمان چند فعالیت به صورت همزمان است. دوران بحران روغن در چند ماه اخیر بسیار دوران سخت و چالش برانگیزی برای مجموعه ما بود.
رسانه ها از اهمیت ویژه ای در پیشبرد اهداف و بهبود مشکلات موجود برخوردار می باشند و می توانند سخنان و درد و دل ما را به سمع و نظر ارگان ها و مسئولین مربوطه برسانند.