1402/4/6
امروزه گسترش و توسعه رشته ورزشی فوتبال در سراسر کشور و دستیابی به مدارج بالای ترقی در این رشته پرطرفدار و ارتقاء جایگاه قاره ای و جهانی فوتبال کشور عزیزمان ایران در شرایطی امکان پذیر خواهد بود که آموزش علمی این رشته ورزشی با برخورداری از تکنولوژی مدرن و تدابیر سازمان یافته، از سنین پایه در مدارس فوتبال نونهالان و نوجوانان طراحی و اجرا گردد. در این خصوص روزنامه جام جم البرز با مریم اسدی، مدیر توانمند مدرسه فوتبال پرسپولیس سبلان و باشگاه نام آوران به گفتگویی ویژه و اختصاصی پرداخته است که در ادامه می خوانید:
مهمترین چالشی که در حال حاضر با آن مواجه هستید را توصیف کنید.
در اطراف منطقه فعالیت ما، زمین خالی بسیاری وجود دارد با این حال هیچ زمینی برای تمرینات در اختیار نداریم. در کل دو مینی زمین وجود دارد که یکی از آن ها قابل استفاده نیست و چمن ها نیز وضعیت نامناسب دارند و تخریب شده اند. به ورزش در این منطقه رسیدگی نمی شود و هیچ مسئولی به فکر راه چاره نیست. ابتدا اعلام کردند زمین مشکل قانونی دارد که باید رفع شود. با پرداخت هزینه، شهرداری مالک زمین می شود و نگهداری از مینی زمین هزینه چندانی در پی ندارد. به علت نبود آب و برق روزهای جمعه و سه شنبه مجبور به کرایه اتوبوس هستیم و تمرین های خود را به شهریار و رباط کریم انتقال می دهیم.
آیا تا کنون برای رفع معضلات اقدامی صورت گرفته است؟
در چند سال اخیر برای حل مشکلات به صورت متعدد به شهرداری مراجعه کردم، شوراهای شهر قول زمین به ما دادند، ولی این وعده به سرانجام نرسید. حداقل، بودجه ای که فرمانداری یا شهرداری برای ورزش دارد باید خرج ورزش شود.
در خصوص مناطق محروم چه دیدگاهی دارید؟
نسبت به تمام افرادی که در حوزه ورزش فعالیت دارند دلسوزم، چون خودم از مناطق محروم هستم اولین هدفم این است، اگر ببینم کسی از خانواده محروم است و استعداد دارد بیشتر از او حمایت می کنم. در مناطق محروم حمایت خانواده ها خیلی کمرنگ است. با همین حمایت ها سه بازیکن به تیم مقاومت معرفی کردم که بتوانند خدمت سربازی شان را آنجا انجام دهند. یک بازیکن خانم هم به تیم ملی فوتبال بانوان معرفی کردم و این برای من به معنای موفقیت است. از نظر بنده استعدادهای بسیاری در کشور وجود دارد، فقط برای رفع چالش ها باید هزینه شود.