هادی کشاورز مولایی، مدیر کلینیک فیزیوتراپی کشاورز:

فیزیوتراپیست های ایرانی، بیشترین تعداد مدال چند سال اخیر آسیا را کسب کرده اند

1402/4/6

فیزیوتراپی را می توان یکی از زیرشاخه های پزشکی دانست که در درمان بیماری های مختلف به کار برده می شود. نام این روش درمانی در واقع برگرفته از دو واژه physio و therapy و به معنای فیزیک و درمان است. فیزیوتراپی سعی داشته تا با بهره گیری از ماهیت فیزیک بدن، به بهبود عملکرد اندام ها کمک کند. معمولاً این روش درمانی در زمینه درمان مشکلات مرتبط با حیطه اسکلتی عضلانی کاربرد دارد. در همین زمینه روزنامه جام جم البرز با هادی کشاورز مولایی، مدیر توانمند و متبحر کلینیک فیزیوتراپی کشاورز گفتگویی ویژه و اختصاصی ترتیب داده است که در ادامه می خوانید:

درخصوص فعالیتهای تخصصی خود در حوزه ورزش ووشو توضیح فرمایید.
کنترل وضعیت جسمانی ورزشکاران تیم ملی ووشو برای اعزام به مسابقات المپیک و آسیایی یکی از مسئولیتهای بنده می باشد که بلافاصله در اردو بعدی مسابقات جهانی و در آمریکا برگزار می شود. البته در حال حاضر تمامی ورزشکاران از وضیعت جسمانی خوبی برخوردار هستند.

جایگاه ووشو کشور در سطوح بین الملل و رده بندی های مختلف را چگونه توصیف می کنید؟

با در نظر گرفتن سطح جهانی، می توان گفت ووشو ایران در وضعیت خوبی قرار دارد. همواره در اعزام ووشوکاران به خارج از کشور در تمامی سنین توانسته ایم مدال های رنگارنگ کسب کنیم.
سال ۲۰۱۹ در مسابقات سطح جهانی، چین را پشت سر گذاشتیم و در رده جوانان، قهرمان ووشو شدیم. در رده بزرگسالان نیز با توجه به انگیزه و شرایط خوبی که وجود دارد انتظار کسب مدال را داریم.
بخش های مختلف ورزش ووشو را عنوان کنید و بازخورد ورزشکاران در هر بخش را توضیح دهید. 
ووشو به دو بخش ساندا و تالو تقسیم می شود. در بخش ساندا هجده نفر حضور دارند و مدال آورترین ورزشکار ایران، آقای سیفی نیز در اردو هستند. در بخش تالو هفت نفر از ورزشکاران مدال آور جهان حضور دارند. اکثرا دارای افتخار آفرینی هستند، با این رویکرد در سطح آسیایی و جهانی امید زیادی به دریافت مدال طلا خواهیم داشت.

فیزیوتراپی کشور در این زمینه نسبت به استاندارد های جهانی در چه سطحی قرار گرفته است؟

خوشبختانه فیزیوتراپی کشورمان در این حوزه پیشرو است. دوره هایی که در دانشگاه می گذارنیم با استاندارد های روز دنیا برابری می کند. در برگزاری مسابقات و در بخش درمان، بسیار پر رنگ ظاهر می شویم؛ ناگفته نماند که کشورهای آسیایی نیز در این زمینه قوی عمل می کنند. بیشترین تعداد مدال که در چند سال اخیر به فیزیوتراپ های آسیا داده شده را همکاران ما کسب کرده اند.

از دیدگاه شما، عملکرد و رسیدگی مسئولان در این حوزه  چه امتیازی را کسب می کند؟

دیدگاه مسئولان نسبت به ورزش هایی که مدال آور است باید کمی دلسوزانه تر و پررنگ تر باشد. بیست و پنج نفری که در اردو حضور دارند سالهاست که مدال آورجهانی هستند ولی نسبت به ورزش های دیگر دیده نمی شوند، بنابراین در این زمینه باید حمایت بیشتری صورت بگیرد. در بخش بانوان، خواهران منصوریان هر سه نفر مدال جهانی و آسیایی دارند ولی حمایتی از آن ها نمی شود.  رسانه ملی می تواند با مساعدت های خود باعث بیشتر دیده شدن این ورزش ها شود.

برچسب ها
ارسال پیام

نام و نام خانوادگی

پست الکترونیک

توضیحات

جام جم البرز

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به جام جم البرز است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی و تولید "شرکت برنامه نویسی آتـــــرین "