96/305
امیر حسین حسنی
1400/1/5
به گزارش جام جم البرز و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان البرز؛ در این کارگاه دکتر شیری محقق موسسه تحقیقات آب و خاک کشور به ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی در این زمینه پرداخت.
مهندس کاووسی مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان نیز در حاشیه برگزاری این کارگاه گفت: نظر به این که یکی از مهمترین مراحل داشت بحث مدیریت حاصلخیزی و تغذیه گیاهی می باشد لذا ضرورت برگزاری این کارگاه آموزشی ترویجی به شدت احساس گردید.
وی افزود: نقش کارشناسان مروج مسئول پهنه ها در انتقال دانش فنی به بهره برداران در سالی که مزین به نام «تولید و اشتغال» است اهمیت ویژه ای را دارا می باشد.
وی بیان داشت: در این کارگاه موضوعاتی از جمله نقش عناصر غذایی ضروری و مفید در رشد و نمو گیاهان، علائم کمبود عناصر غذایی و بیان نحوه کود دهی در فصل بهار (تعداد و میزان کوددهی) به سمع و نظر حاضرین رسانده شد و جدیدترین متدها و روش ها در این زمینه بیان گردید.