96/534
امیر حسین حسنی
1400/1/5
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان البرز در نشست با كاريابي هاي غيردولتي استان بر ضرورت برنامه ريزي دست اندركاران بخش اشتغال وكاريابي هاي استان در ايجاد اشتغال در بخش خدمات تاكيد نمود.
به گزارش جام جم البرز و به نقل از روابط عمومي اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان البرز؛ در این نشست با حضور مديركل آموزش فني و حرفه اي استان البرز در اداره كل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، مهندس خليلي با بيان اين مطلب كه نبايد اشتغال را به توليد گره زد، ابراز داشت: از آنجايي كه بخش صنعت و توليد كشور در حال حركت به سوي استفاده از دستگاه ها با تكنولوژي جديد مي باشد نياز به نيروي انساني در خط توليد برخلاف روش هاي سنتي گذشته در صنعت كاهش داشته است به همين منظور باید اشتغال به سمت بخش خدمات هدايت شود زيرا بخش خدمات با كمترين سرمايه بيشترين اشتغال را ايجاد مي نمايد.
وی افزود: با اجراي طرح هاي اشتغالزايي جديد مانند آموزش های فني و حرفه اي سفارش پذیر و مخاطب محور با همكاري اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي و سازمان آموزش فني و حرفه اي و كاريابي هاي استان بايد به سمت اشتغالزايي در بخش خدمات و سرمايه محور كردن توليد و نيز استفاده از تكنولوژي هاي برتر پيش برويم در غير اين صورت در حل معضل بيكاري به نتيجه نخواهيم رسيد.
خلیلی تصريح كرد: متاسفانه در حال حاضر هزينه هاي توليد داخلي با وجود تسهيلات با سودهاي كلان و ساير هزينه ها سنگين مي باشد و اگر بتوانيم به تكنولوژي هاي روز مجهز شويم و توليد با كيفيت و ارزان قيمت و قابل رقابت با بازارهاي جهاني را عرضه نماييم و نگرش مصرف توليدات داخلي در مردم را تغيير دهيم يقيناً ديگر با پديده قاچاق كالا و نيز بيكاري مواجه نخواهيم شد.
وی اظهار داشت: با ايجاد فضاي مناسب و امنيت سرمايه گذاري در كشور و حضور سرمايه گذاران خارجي با سرمايه ارزان قيمت مي توان از اين ظرفيت در جهت بهبود توليد و اصلاح اقتصاد داخل كشور بهره مند شد.
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان البرز در خصوص فعاليت كاريابي هاي استان البرز اظهار داشت: خوشبختانه كاريابي هاي استان در اجراي واگذاري امور غير حاكميتي بيمه بيكاري و الكترونيكي كردن اين فرآيند در استان كه براي اولين بار دركشور انجام پذيرفت بسيار موفق عمل كرده اند و بر همين اساس اين طرح از سوي وزيرمحترم تعاون، كار و رفاه اجتماعي و مسئولين وزارت متبوع مورد قدردانی قرار گرفته و مقرر گرديد در ساير استان هاي كشور نيز اجرايي گردد.
وي با بيان اين مطلب كه اگر كشور ما امروز آسيب ببيند از موضوع اشتغال خواهد بود، نقش كاريابي ها در هدايت كارجويان به اشتغال را مهم خوانده و خاطر نشان كرد: با توجه به اينكه بسياري از كارجويان فارغ التحصيل دانشگاهي بدون مهارت هستند كاريابي ها باید با راهنمايي صحيح كارجويان و نيز معرفي آنان براي آموزش هاي مهارتي شغلي زمينه اشتغال آنان را براساس نياز بازار كار فراهم آورند.
وي همچنين بر گستره كردن فضاي تعاملي مراكز مشاوره شغلي و كاريابي ها با واحدهاي توليدي استان و نيز استفاده كاريابي ها از تكنولوژي هاي جديد مانند سايت هاي اينترنتي، ظرفيت فضاي مجازي درجهت تبليغات صحيح و حرفه اي براي آشنايي كارجويان با رشته هاي شغلي مورد نياز در استان تاكيد نمود.
مهندس خليلي همچنين بر ضرورت مشتري مداري، تكريم كارجويان در كاريابي ها، ارتقاء كيفيت و سرعت بخشي خدمات و نيز اجراي قوانين و ضوابط قانوني ابلاغي در خصوص مقرري بگيران بيمه بیكاري و نيز اشتغالزايي در كاريابي ها براي مراجعه كنندگان تاكيد نمود.